Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

Kanu čaka na drsenje po vodi
Blejskoi jezero iz zraka
Jutranje meglice v Bohinju
Sv. Janez pri koncu jezera
Soteska Vintgar
Kanu čaka na drsenje po vodi
Blejskoi jezero iz zraka
Jutranje meglice v Bohinju
Sv. Janez pri koncu jezera
Soteska Vintgar

Prevoz s kombijem Alpski jezeri Bled in Bohinj

Slovenski alpski biseri Bled z jezerom, pletnami, gradom in obveznimi kremnimi rezinami, Bohinj in Savica, Pokljuka, Triglavski narodni park.
Cena od:
140,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

Prevoz s kombijem Alpski jezeri Bled in Bohinj


Ta dan vas popeljemo do Blejskega jezera, vsem ljube turistične točke. Privoščite si čudovite poglede na jezero z gradu, spomnite se vrhunskih veslačev in Zake, s pletno vas popeljemo na otok, kjer lahko svoje želje zaupate zvončku sreče. Slikovito postavljeni Blejski grad je med najstarejšimi v Sloveniji. Poleg muzejske zbirke lahko obiščete staro tiskarno, vinsko klet, restavracijo.
Nad Bledom je gozdnata planota Pokljuka, pod katero nadaljujemo do Bohinjskega jezera, največjega in najlepšega ledeniškega jezera pri nas. 

 

Blejsko jezero

V svetu velja Bled za eno glavnih slovenskih znamenitosti, Tudi domačini ga radi obiščemo. Skrbno obnovljeni prostori in muzejska zbirka v gradu in vedno boljša gostinska ponudba sta mestu v čast. Radovedni izvemo še o starih tiskih ali kovaštvu. Razgledi na jezero, otok in cerkev Marijinega vnebovzetja na otoku so najboljši prav z gradu.
Manjše skupina s kombiji lahko kombinirajo obiske s sprehodom ob jezeru, postankom za kremno rezino ali pa skodelico kave v kavarni Vile Bled.

 

Bled

Do otoka se popeljemo z eno od pleten, ki jih spretni lokalni veslači mirno vodijo do stopnišča. To cehovsko pravico so si pridobili še v času avstrijske cesarice. Zagnani ženini po pristanku svoje neveste nesejo vseh 99 stopnic navzgor! Vam pa priporočamo lagoden sprehod brez tovora in okusno potico, ki jo ponujajo v lokalu.

 

Bohinjsko jezero

Bohinjsko jezero je v Triglavsem narodnem parku in ga ne obkrožajo hotelske zgradbe. Je med centri  ponudbe za aktivne obiskovalce in eko-turizem in seveda izhodišče za planinske ure.

Bohinjsko jezero je največje med slovenskimi ledeniškimi jezeri, v mirnih jutrih slišimo bučati slap Savico, katerega voda z istoimensko reko priteče v jezero, iz katerega odteka Sava Bohinjka.

 

Blejski vintgar

Blejski vinthar je Radovna izdolbla globoko v apnenčasto podlago. Dober kiometer in pol slikovitih poti, lepo zavarovanih in dopolnjenih z mostovi ponuja prijeten sprehod tudi ko je drugod poletna vročina. Vzemite s seboj vetrovko in primerno obutev. Uživali boste ob občudovanju brzic, tolmunov s kakšno ribo in na koncu še slapu Šum.

 

Pokljuka

Pokljuka je visoka kraška planota, ki jo 1,400 metrov nad morjem poraščajo bogati smrekovi gozdovi. Razteza se nad Bledom in je del Triglavskega narodnega parka. Poznavalci vedo, da je dragoceni les primeren za tesarske mojstrovine in kot resonančni les, gobarji pridno lovijo jurčke in druge gobe, športniki doma in v tujini pa poznajo Biatlonski center in mednarodne tekme, ki jih tam prirejajo.

 

Cena: od 140 EUR na osebo (pri 6 potnikih)

 

V našo ceno je vključen celotni program z naštetimi vstopninami, tako da je doplačilo le za kosilo in vaše posebej naročene oglede. Bodite na to pozorni pri primerjanju cen.

 

Cena vključuje: 

 • vodenje,
 • prevoz s kombijem,
 • vstopnina v Blejski grad,
 • prevoz s pletno na otok, 
 • vstopnina v Blejski vintgar (poleti),
 • DDV.


Doplačila po želji: 

 • kosilo,
 • vstopnina v cerkev na otoku (€ 12/osebo)
 • storitve po želji.

 

Vsi naši dnevni programi so lahko tudi odhodi po meri. Prilagodimo jih željam in interesom naročnika (2-3 osebe od 250 EUR/osebo; 4-5 oseb od 150 EUR/osebo).

 

Preberite več: Triglavski narodni park

 

 

Vstopnine
grad in vintgar
Prevoz
kombi, pletna
Vodenje
slovensko, angleško, nemško

 

 

Dodatna ponudba!

  Več kot samo poslovni prevozi s kombijem
  Prevozi s kombijem Renault Trafic Grand Spaceclass po Sloveniji in Evropi. Transferji z letališč ali na letališča v Benetkah, Trevizu, Zagrebu, Gradcu ...
   
  Prevoz s kombijem Goriška Brda ogled in pokušina
  Goriška Brda na zahodni meji z odličnim slovenskim vinom in olivnim oljem. Grad Dobrovo in velika vinska klet, Šmartno srednjeveška utrjena vas.
  Cena od:
  99,00 €
  Prevozi s kombijem
  Prevozi s kombijem Renault Trafic Grand Spaceclass po Sloveniji in Evropi. Transferji iz letališča ali transfer na letališča.
   
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?