Brez dodatnih stroškov prijave za vse prijave preko internetne strani!

O nas

 

Začetki avtobusnih prevozov v naši družini segajo v leto 1953. Takrat je moj oče in vzornik začel prevažati potnike. Leta 1982 sem se mu pridružil tudi jaz, nekaj časa sva to delo opravljala v istem podjetju. Po mnogih letih sem se odločil, da svoje znanje uporabim v svojem podjetju in zato smo leta 2006 ustanovili podjetje Abctour d.o.o.. Začeli smo z prevozi oseb, in najemom vozil. 2007 smo kupili prvi novi MB Tourismo, ki je prišel na naš trg. Leta 2008 smo odprli turistično agencijo. V podjetju so zaposleni visoko kvalificirani kadri na področju organizacije, naše voznike in turistične delavce pa odlikujejo profesionalnost, dolgoletne iskušnje in posluh za potnike.


Avtobusni prevozi, avtobusni izleti, avtobusna potovanja

Danes nudimo avtobusne prevoze, avtobusna potovanja in avtobusne izlete doma in po vsej Evropi z modernimi turističnimi avtobusi in minibusi ter izkušenimi, prilagodljivimi in prijaznimi vozniki.

Po postopku, ki ga določa zakon o cestnem prometu in pravilnik o pogojih za pridobitev licenc za prevoze v cestnem prometu, imamo pridobljeno licenco št. GE004951/04523/001 za:
- mednarodni prosti prevoz oseb
- prosti cestni prevoz oseb v notranjem prometu
- prevozi oseb za lastne potrebe

Vsa vozila ustrezajo vsem zathevam in predpisom po slovenskih in evropskih standardih. Z nami so vsi potniki dodatno nezgodno zavarovani.

V podjetju imamo turistično agencijo, ki pripravlja in organizira različna avtobusne prevoze, avtobusna potovanja in avtobusne izlete . Pri pripravi programov skrbimo predvsem za visok nivo storitev in varnost naših potnikov. Vsi naši produkti so pripravljeni na osnovi naših lastnih izkušenj in preverjenih poslovnih partnerjev. Potovanja in izleti so brez nočnih voženj, kar bistveno poveča varnost naših potnikov.
Po postopku, ki ga določa zakon o turističnih agencijah imamo pridobljeni licenci:

- za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev št. 912
- za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev št. 913
Avtobusni prevozi, avtobusni izleti, avtobusna potovanja

 

Kaj je bonitetna odličnost?

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Poslovni subjekt lahko doseže bonitetno odličnost A, AA ali najvišjo oceno AAA:

A: poslovni subjekt spada v visok razred bonitetne odličnosti v Sloveniji - (7,36% v letu 2013);
AA: poslovni subjekt spada v višji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji - (3,05% v letu 2013);
AAA: poslovni subjekt spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji - (1,16% v letu 2013).

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo odlično in izpolnjujejo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih dogodkov:
stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo,
izbris subjekta iz poslovnega registra,
blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma.

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si poslovni subjekti dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju.

Samo 8 podjetij v naši dejavnosti dosega bonitetno oceno A!

Bonitetna hiša Bisnode, ki deluje v mednarodnem projektu finančne analize podjetij v 19 državah Europe, je ocenilo naše podjetje.

Podjetja, ki izkazujemo bonitetno odličnost, predstavljamo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven, ter ima večletno tradicijo v številnih državah širom Evrope. Z njim tako še dodatno utrjujemo zaupanje tako pri fizičnih kot poslovnih partnerjih.

 

ABCTOUR d.o.o. namreč spada med 4,6% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščate v višji razred A.
V letu 2014 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost A zgolj 9.108 podjetij, registriranih pa je približno 169.000.
V naši splošni dejavnosti, N 79.110 Dejavnost potovalnih agencij, je registriranih 300 podjetij v Sloveniji, od tega le 8 podjetij dosega mednarodne standarde razreda A.
 

Ocena odličnosti za leto 2014 - A

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?