Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

Avtobusno potovanje iz Sydneya do Alice Springsa
Sydney najlepše mesto Avstralije
Potovanje v Avstralijo
dvoje avstralskih značilnosti Uluri in kenguru
Potovanje v Avstralijo Izviri
Avtobusno potovanje iz Sydneya do Alice Springsa
Sydney najlepše mesto Avstralije
Potovanje v Avstralijo
dvoje avstralskih značilnosti Uluri in kenguru
Potovanje v Avstralijo Izviri

Avstralija - z avtobusom iz Sydneya do Alice Springsa

Potovanje v Avstralijo - z avtobusom iz Sydneya do Alice Springsa. Sydney, Canberra, Melbourn, Mount Gambier, Adelaide, Kings Canyon, Alice Springs.

Potovanje v Avstralijo - z avtobusom iz Sydneya do Alice Springsa

Pridružite se nam na 16 dnevnem potovanju po Avstraliji, kjer si bomo ogledali znamenitosti mest Sydney, Canberra, Melbourn, Adeleide, Port August, Alice Springs, Perth ter naravne znamenitosti prelepe Avstralije. Dežela tam spodaj ponuja drugačne dimenzije. Razdalje, ki se nam doma zdijo velike, so njim smešno majhne, marsikakšen otrok se že dolgo šola na daljavo, kenguruji niso velike miši kot v risankah, ljude so sproščeni, odprti, prijazni, sila strogi pa so predpisi, da če mejo ne smete prinesti nobene hrane ...

 

Odhod: 15. februar 2020
16 dni, letalo 

 

7% GOTOVINSKI POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN PLAČILO V CELOTI! 
Popust velja do 15. 11. oz. do preklica!

 

Iz Sydneya do Alice Springsa

1. dan:

Transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Benetke. Ob 15.25 polet letala družbe Emirates proti Dubaju. Obroki v letalu.

 

2. dan:

Pristanek v Dubaju, prestop in nadaljevanje poleta proti Avstraliji. Pristanek na peti celini - v Avstraliji na sydneyskem letališču predvidoma ob 22.30 po lokalnem času. Nastanitev v hotelu in nočitev.

 

3. dan:

Zajtrk. Celodnevni ogled enega naajlepših mest na svetu Sydneya: zgodovinski predel Rocks, katedrala svete Marije, opera – notranji ogled, vzpon na AMP stolp, obisk predela Darling Harbour z marino, znameniti most Harbour Bridge ... Nočitev v hotelu.

 

4. dan:

Zajtrk. Nadaljevanje ogleda Sydneya: predmestje z znamenito plažo Bondy, vožnja skozi Kings Cross, prosto za manjše samostojne nakupe v Paddy's Market ... Možnost vožnje z ladjico po slikovitem sydneyskem zalivu. Nočitev v hotelu.

 

5. dan:

Po zajtrku vožnja z avtobusom do avstralskega glavnega mesta Canberra. Ogled arhitekturno skrbno načrtovanega mesta: sodišče, stari in novi parlament, vojno obeležje, vzpon na Anzac Hill za razgled po mestni okolici, obisk muzeja Memorial ... Večerja predvidoma pri slovenskem društvu. Nočitev v hotelu. 

 

6. dan:

Zajtrk. Sledi vožnja proti zvezni državi Victoria z vmesnimi postanki. Vključeno kosilo na poti. Kasnejši popoldanski prihod v drugo največje avstralsko mesto Melbourne. Nastanitev v hotelu in nočitev.

 

7. dan:

Po zajtrku sledi celodnevni ogled Melbourna: italijanska četrt Carlton, Parlaiment House, katedrala sv. Patricka, James Cook Cottage, botanični vrtovi (Royal Botanic gardens), postaja Flinders Station, tržnica kraljice Viktorije, trg Federation Square,  ... Nekaj prostega časa v mestnem jedru, po želji lahko obiščemo slovensko društvo. Nočitev v hotelu.

 

8. dan:

Zgoden zajtrk in odhod z avtobusom proti Great ocean road - razgibani cesti ob oceanu. Ogled naravnih znamenitosti - Twelve Apostols, London Bridge.... in nadaljevanje poti po tem najbolj slikovitem predelu Viktorije. V večernem času prihod v Mount Gambier. Večerja in nočitev.

 

9. dan:

Zajtrk. Panoramska vožnja do Modrega jezera in nato še krajši postanek za ogled znamenite vrtače Umpherstone. Odhod avtobusa iz Mount Gambierja proti zahodu. Kosilo na poti. Popoldanski prihod v prestolnico Južne Avstralije - mesto Adelaide, ki dobilo ime po angleški kraljici. Ogled glavnih znamenitosti mesta, postanek v živahnem centru. Nastanitev v hotelu in nočitev. 

 

10. dan:

Zajtrk. Dopoldanska vožnja do znane vinorodne doline Barossa, obisk ene izmed tamkajšnjih vinskih kleti in pokušnja vin. Popoldansko nadaljevanje poti do mesteca Port Augusta, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

 

11. dan:

Takoj po zajtrku nadaljevanje vožnje proti notranjosti, mimo Woomere in slanega jezera Hart. Popoldanski prihod v Coober Pedy. Obisk podzemne hiše in podzemne cerkve v tem zanimivem rudniškem mestecu. Ogled rudnika opalov, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

 

12. dan:

Zajtrk in nadaljevanje potovanja po prostrani ravnini na Zahodno ozemlje. Vožnja skozi večje govedorejsko področje (Erldunda-Ebenezer-Curtin Springs...). Kosilo na poti. Kasnejši popoldanski prihod v Ayers Rock. Nastanitev v hotelu. Po krajšem počitku odhod do svete gore Uluru in opazovanje sončnega zahoda. Nočitev v hotelu.

 

13. dan:

Zgodnje vstajanje, vožnja pod vznožje svete gore aboriginov Uluru - največjega skalnega monolita na svetu za opazovanje sončnega vzhoda. Mnogim je ta pogled vrhunec potovanja! V nadaljevanju še obisk Gore Olgas. Odhod iz Ayers Rocka proti Kings Canyonu in v poznem popoldanevu prihod do hotela. Čas za osvežitev. Večerja in nočitev. 

 

14. dan:

Po zajtrku sledi ogled naravne znamenitosti tega dela Avstralije - Kings Canyon - ogled čudovitega kanjona po eni izmed označenih in zavarovanih sprehajalnih poti. Po ogledu nadaljevanje vožnje in popoldanski prihod v Alice Springs. Obisk centra t.i. letečih zdravnikov in telegrafske postaje. Še vzpon na hrib Anzac, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

 

15. dan:

Po zajtrku transfer na letališče in polet ob 10.50 iz Alice Springsa na zahodno obalo do letališča v Perthu. Pristanek bo predvidoma ob 12.25 po lokalnem času). Sledi vožnja v mesto Perth, ki slovi kot eno najlepših v Avstraliji. Ogled glavnih znamenitosti: Kings Park z botaničnim vrtom, parlament, katedrala, vladna palača, mestna hiša, kovnica denarja ... Sprehod ob reki Swan do modernega zvonika, ki je simbol mesta ... Še nekaj prostega časa v mestnem jedru nato večerni transfer nazaj na letališče in polet iz Pertha z družbo Emirates ob 22.20 proti Dubaju. Obroki na letalu. 

 

16. dan:

Jutranji pristanek v Dubaju in nato po krajšem odmoru nadaljevanje poleta proti Benetkam. Na letališču Marco Polo je predviden pristanek ob 13.15 po lokalnem času. Sledi še organiziran transfer v Slovenijo in zaključek potovanja.

 

Cena:  4.690 EUR pri najmanj 25 potnikih  
            4.890 EUR pri najmanj 20 potnikih 
            5.250 EUR pri najmanj 15 potnikih

 

Cena vključuje:

 • medkontinentalne polete, kot je navedeno v programu in notranjim poletom iz Alice Springsa v Perth,
 • vse letališke takse,
 • 13 x nočitev v hotelih standardne kategorije v dvoposteljnih sobah,
 • 12 x zajtrk kot v programu,
 • 6 x večerja kot v programu,
 • 3 x kosilo kot v programu,
 • najem avstralskega turističnega klimatiziranega avtobusa za celotno pot v Avstraliji po programu,
 • vključen krožni ogled mesta Perth,
 • pridobitev turističnega vizuma,
 • odlično slovensko vodenje in organizacijo.

 

7% GOTOVINSKI POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN PLAČILO V CELOTI! 
Popust velja do 15. 11. oz. do preklica!

 

Vključene vstopnine: za opero in AMP stolp v Sydneyu, za ogled kleti in degustacijo v dolini Barossa, za oglede v Coober Pedyju, za NP Ayers Rock, za center letečih zdravnikov in za telegrafsko postajo v Alice Springsu (vse vstopnine skupaj cca. 200 AUD/osebo)

 

Možna doplačila:

 • ob prijavi za enoposteljno sobo 590 EUR/osebo,
 • na poti za vožnjo z ladjico po sydneyskem zalivu.

Možno je tudi nadaljevanje potovanja na Novo Zelandijo in Fiji
Naredimo po meri pred nakupom letalskih kart. 

 

Nastanitev v hotelih/motelih (kategorije približno 3*) je preverjena, dokaj kakovostna in čista (ni pa luksuzna).

 

Opombe: 

Pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov in zamenjave  obrokov (kosilo namesto večerje ali obratno).

Vsak potnik ob prijavi odda kopijo svojega potnega lista z veljavnostjo najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja, navesti pa mora tudi svoj poklic in mesto zaposlitve zaradi urejanja turističnega vizuma za Avstralijo. 

 

Zanimivo o Avstraliji: splošno in mini vodnik
 

Dodatna ponudba!

  Potovanje barvita Mehika in Mehičani
  Atraktivno potovanje po zapuščini Aztekov, Majev in ostalih srednjeameriških civilizacij. Od Mexico City-ja do Yucatana. Zaključek v letoviškem Cancunu.
  Cena od:
  2.440,00 €
  Enodnevni izlet Dan ob reki Krki
  Raziščimo Dolenjsko in preživimo čudovit dan ob reki Krki, naši Reki ljubezni, kjer so se premikali rimski vojaki, turški konjeniki graščaki in železarji.
   
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?