Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

Romski festival v Saintes Maries de la Mer
Vzpetina in grad Montsegur
Notre Dame de Marcei bazilika
Ostanki gradu
Pisana ponudba na tržnici v Nici
Kovinski simbol Saintes Maries de la Mer
Krožišče v Saintes Maries de la Mer
Značilna hiša v Cammargue
Romski festival v Saintes Maries de la Mer
Vzpetina in grad Montsegur
Notre Dame de Marcei bazilika
Ostanki gradu
Pisana ponudba na tržnici v Nici
Kovinski simbol Saintes Maries de la Mer
Krožišče v Saintes Maries de la Mer
Značilna hiša v Cammargue

Potovanje po poteh Marije Magdalene

Po poteh Marije Magdalene, Kraljica na prestolu svojega življenja, Intuitiven oddih Strastnega življenja in turistično potovanje
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
1.725,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

Potovanje po poteh Marije Magdalene

 

Strokovno intuitivno vodenje, meditacije, delavnico aktivacije potenciala z namenom prevzemanja prestola na parketu svojega življenja in praznovanja ženske, kreativne energije s Tamaro Belšak, intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh, Divine Living kovčinjo in ICF akreditirano kovčinjo.

 

Odhod: 18. september 2021                             majhna skupina

Dolžina potovanja: 7 dni                                     Prevozi: avtobus                                                                                                     

Najmanjše število udeležencev: 20                    Čas za prijavo: do 15. aprila 2021 oz. do zasedbe prostih mest

 

Cena: pri najmanj 20 udeležencih oddiha 1725 EUR. 
Za zgodnjo prijavo do 10. marca 2020 vam priznamo 100 EUR popusta.

Doplačilo za enoposteljno sobo 290 EUR.

 

Cena programa Po poteh Marije Magdalene vključuje: 

 • Strokovno intuitivno vodenje, meditacije, delavnico aktivacije potenciala z namenom prevzemanja prestola na parketu svojega življenja in praznovanja ženske, kreativne energije s Tamaro Belšak, intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh, Divine Living kovčinjo in ICF akreditirano kovčinjo.
 • strokovno turistično vodenje s turistično agencijo Abctour d.o.o.
 • prevoz z modernim turističnim avtobusom z vsemi cestninami, parkirninami, ekološkimi taksami in z dvema voznikoma,
 • namestitev v hotelih turistične kategorije (3*), 
 • polpenzion (6x),
 • nočitve v dvoposteljnih sobah,
 • turistične takse v hotelih, 
 • vstopnine po programu,
 • organizacijo in DDV.

V ceni ni vključeno: pijače pri obrokih, vstopnine za individualne oglede.


Okvirni program je napisan po pogojih dne 14. februarja 2020. Pobudo zanj je dala in vsebinsko-duhovni del vodenja prevzela Tamara Belšak. Predvideni turistični vodnik je Gregor Zupan.

Končni program (morebitne spremembe v vrstnem redu ogledov) potovanja z naslovi hotelov boste prejeli vsaj 10 dni pred odhodom.
Želimo vam prijetno potovanje in mnogo kakovostnih nepozabnih trenutkov!

 

Dodatne informacije in prijave: Tamara Belšak, info@tamarabelsak.com, 041 343 958, prijavnica na spletu: https://app.getresponse.com/site2/marija-magdalena?u=odlq&webforms_id=he0OS


Strastno življenje s Tamaro Belšak, Tamara Belšak & Abctour d.o.o. 
program na spletu: https://www.tamarabelsak.com/po-poteh-marije-magdalene-intutiven-oddih/

 

Obvezno doplačilo: prijavnina 12 EUR na prijavo

 

Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi

 

 

 

Potovanje po poteh Marije Magdalene program po dnevih

1. dan: Ljubljana–Lucca–Genova

Zgodnji jutranji odhod iz Ljubljane, vožnja z vmesnimi postanki mimo Sežane, Benetk in Bologne ter čez Apenine do mesta Lucca, kjer se bo pričel naš program ogledov. Po mestu bomo šli po poteh Marije Magdalene in toskanske grofice Matilde. Tukaj se njuna zgodba prepleta. Matilda Toskanska je živela tisočletje kasneje. Zgodovinsko je znana po vojaških podvigih, skriti spisi pa govorijo o njeni vodilni vlogi pri učenju originalnega Jezusovega izročila – Knjige ljubezni. Vožnja do Genove, nočitev.

 

2. dan: Genova–Saint-Maximine de la Sante Baume–Aix en Provence–Arles  

Po zajtrku se bomo peljali ob slikoviti Rivieri nad San Remom in pri Ventimiglii prestopili v Francijo. Obiskali bomo samostan na slikoviti pečini Saint-Maximine de la Sante Baume, v katerem naj bi še pred njegovo postavitvijo delovala Marija Magdalena. Prav tako se bomo ustavili v baziliki Marije Magdalene. Pot do Provanse, v kateri so nekoč živeli Katari - veja krščanstva, ki se je odcepila. Verjeli so v čistost, enakost za vse in dobrodelnost. Znan je masaker Katarov na tem območju leta 1209. Dan bo namenjen zdravljenju vseh blokiranih aspektov našega celovitega bitja. Nadaljevali bomo do mesta Aix en Provence. Postanek za kavo in kratek ogled v mestu, ki so mu dali pečat vodnjaki in slavni domačini kot sta Montesquieu in Cezanne. Pot bomo nadaljevali vse do Arlesa, kjer bo naš hotel, večerja in prenočevanje. 

 

3. dan: Arles–Santes Maries de la Mer–Camargue–Aigues mortes–Arles

Po zajtrku se bomo spustili še južneje v delto reke Rone v nacionalni park Camarque, ki je znan po svojem bogatem raznolikem rastlinstvu in živalstvu. Vožnja skozi območja, kjer se pasejo divji kamarški konji in biki. Nadaljujemo do vasi ob morju Santes Maries de la Mer, kjer naj bi se po pregonu zgodnjih kristjanov izkrcale tri Marije. Tukaj se na letnem festivalu zbirajo tudi Romi. Spomnili se bomo njih in Črne Sare. Obiskali bomo tudi obzidano mesto Aigues Mortes, znano iz zgodovine križarskih vojn. Če bo še kaj časa, bomo pred večerjo v hotelu obiskali Van Goghov Arles z nekdanjo katedralo St. Trophime s samostanom, ki ima najlepši križni hodnik v Provansi. Isti hotel kot noč prej.

 

4. dan: Arles–Montsegur–Carcassonne

Po zajtrku se bomo s prtljago vkrcali na avtobus in nadaljevali proti zahodu do energijsko močne vzpetine in ruševin Gradu Montsegur. Legenda pravi, da je tukaj dom svetega grala. Po vzponu in ogledu ter času za zbrano doživljanje videnega, se bomo odpeljali še kos poti naprej v Carcassonne, mesto, ki se ponaša z bogato kulturno dediščino. Ogledali si bomo utrdbo La Cite de Carcassonne, ki je od leta 1997 na UNESCO-vem seznamu svetovne dediščine, Pont Vieaux … Dan bo namenjen povezovanju z božanskim načrtom duš dvojčič. Nočitev. Sledi namestitev v hotelu blizu obzidja, večerja in nočitev.

 

5. dan: Carcassonne–Rennes les Bains–Carcassonne

Po zajtrku se sledi celodnevni ogled Rennes les Bains, sprehod do termalnih izvirov in do 5000 let starega stola, ki mu pravijo tudi stol boginje Izis. Povezava z vilinski bitji, alkimijo boginje Izis, čiščenje in hkrati sidranje. Rennes Le Chateau. Zvečer se bomo vrnili v isti hotel kot noč prej. Večerja in nočitev. 

 

6. dan: Carcassonne–Rennes les Bains–Cannes

Po zajtrku nas bo pot vodila na obisk k cerkvi Črne Madone oz. v mogočno Notre Dame de Marceilles. Črna madona je pravzaprav simbol smrti in propada kot tudi emblem obnove in ponovnega rojstva. Raziskali bomo tudi ta vidik sebe ter večnega porajanja novih in globjih identitet. Po ogledu bomo začeli zbirati km proti domu. Vrnili se bomo v gosto naseljene in turistično oblegane konce ter večerjali in prespali v znamenitem Cannesu. Do obale ne bo daleč in morda jo bo kdo poiskal za večerni sprehod.

 

7. dan: Cannes–Nica–Ljubljana

Zajtrk. Prizorišče filmskih festivalov je zjutraj spokojno. Odpeljali se bomo po Azurni obali do glavnega mesta območja, Nice. Sprehodili se bomo po prijetnem starem jedru in poskrbeli za malico in drobne nakupe na tržnici ter se nato odpravili proti domu. Dan bo posvečen praznovanju ženske energije. S kratkimi postanki bomo v Ljubljani pozno zvečer.

 

 

Hotelska ponudba
6x polpenzion htl. 3*
Vstopnine
po programu
Prevoz
avtobus
Vodenje
slovenski jezik

 

 

Dodatna ponudba!

  Camino hoja k samemu sebi, Jakobova pot
  Camino je pristnost narave, življenj in odnosov in je odločitev, ki jo sprejmeš, da boš v življenju nekaj spremenil. Posvetite se hoji in sebi.
  Cena od:
  1.296,00 €
  Potovanje Camino hoja k samemu sebi
  Potovanje Camino hoja k samemu sebi. Jakobova pot je ena najbolj znanih romarskih poti na svetu. Prehodite z nami zadnjih 164 km.
  Cena od:
  1.239,00 €
  Več kot samo poslovni prevozi s kombijem
  Prevozi s kombijem Renault Trafic Grand Spaceclass po Sloveniji in Evropi. Transferji z letališč ali na letališča v Benetkah, Trevizu, Zagrebu, Gradcu ...
   
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?