Dodatna ponudba!
DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ
5-dnevno potovanje: DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ
Cena od:
599,00 €
SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI
SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI. Ko je leta 1360 vaški pastir iz Žabnic na Višarski gori v brinovem grmu našel kip Marije z Jezusom in so na tem mestu postavili kapelico
Cena od:
37,00 €
KORZIKA in SARDINIJA
KORZIKA in SARDINIJA. Bastia, soteska SCALA DI SANTA REGINA in preko prelaza Vergio do gorske vasice EVISA. Spust ob soteski SPELUNCA do romantičnega obmorskega letovišča PORTO. Trdnjava Palmavera, Palau...
Cena od:
499,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

ZDA in TORONTO
ZDA načrt potovanja
ZDA Kip Svobode in New York
ZDA mavrica in Niagarski slapovi
Kanada Toronto
ZDA podeželje
ZDA taxiji v New Yorku

ZDA in TORONTO

ZDA in TORONTO, NIAGARSKI SLAPOVI, WASHINGTON, NEW YORK...
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
1.690,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

ZDA in TORONTO1. dan:
Organiziran nočni transfer na letališče Benetke in jutranji polet preko enega od evropskih letališč proti Kanadi. Pristanek v Torontu predvidoma ob 14.10. Po opravljenih carinskih formalnostih ogled TORONTA: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi razgled na mesto in jezero. Namestitev v hotelu in nočitev.


2. dan:
Po zajtrku vožnja ob Ontarijskem jezeru do znamenitih NIAGARSKIH SLAPOV. Ogled veličastnih slapov med jezeroma Erie in Ontario z kanadske in po prečkanju meje z ZDA še z ameriške strani. Popoldansko nadaljevanje vožnje v zvezno državo New York proti mestu Corning. Nastanitev v hotelu nekje na tem območju in nočitev.

3. dan:
Po zajtrku takojšen odhod v državo Pennsylvanio do LANCASTER COUNTY. Ta predel je znan kot dežela Amišev. Obisk tipične amiške hiše – farme. Nadaljevanje poti in večerni prihod v Washington D.C. Nastanitev v hotelu in nočitev.


4. dan:
Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti WASHINGTONA, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev v hotelu.

5. dan:
Po zajtrku odhod v državo Pennsylvanio. Prihod v PHILADELPHIO, prvo prestolnico Združenih držav Amerike. Ogled mesta: Park neodvisnosti (zvon svobode, dvorana neodvisnosti), Wallnut Street, mestna hiša. Nadaljevanje poti in večerni prihod v NEW YORK. Prvi panoramski krog skozi mesto, namestitev v hotelu in nočitev.


6. dan:
Celodnevni ogled (vožnja ta dan z javnim prevozom) znamenitosti v središču New Yorka z našim vodnikom: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode ... Obisk nebotičnika Empire State Building. Nočitev v hotelu.

7. dan:
Prost dan za samostojno odkrivanje mesta, dodatne oglede, obisk muzejev, nakupe ... Večerni transfer na letališče in polet letala ob 21.55 proti Evropi.


8. dan:
Pristanek v Frankfurtu ob 11.30. Nadaljevalni polet ob 16.10, ter pristanek v Benetkah ob 17.25. Še organiziran transfer do Ljubljane, Celja in Maribora.


CENA: 1.690 EUR pri najmanj 35 potnikih
1.820 EUR pri najmanj 25 potnikih

- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.

CENA VKLJUČUJE:
 • 6 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC (4 zajtrki)
 • letalski prevoz z vmesnim prestopanjem na linijah Benetke-Toronto, ter nazaj New York –Benetke
 • vse letališke takse v višini cca. 415 EUR
 • napitnine za ameriškega šoferja
 • vse avtobusne prevoze in transferje v ZDA in Kanadi po programu
 • stroške avtorizacije za vstop v Kanado (ETA)
 • turistično pristojbino za vstop v ZDA
 • organiziran transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj
 • odlično slovensko vodenje, organizacijo

MOŽNA DOPLAČILA:
 • za vstopnine v razne muzeje in znamenitosti ter za enodnevni javni prevoz v New Yorku = predvidoma cca. 100 USD (vodniku na poti)
 • za sobo 1/1 = 350 EUR za 6 nočitev

OPOMBE: Zajtrki v ameriških hotelih niso nujno sestavni del ponudbe. Zajtrka ne obljubljamo v New Yorku, v ostalih mestih pa zajtrk gotovo bo (v hotelu oz. morda kdaj tudi v bližnji restavraciji).

Ob prijavi je treba obvezno oddati kopijo svojega potnega lista.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.