Dodatna ponudba!
ŠVICA, LIECHTENSTEIN in OTOK CVETJA MAINAU
3-dnevno potovanje: ŠVICA, LIECHTENSTEIN in OTOK CVETJA MAINAU
Cena od:
269,00 €
ANTARKTIKA
ANTARKTIKA odhod 27. februar 2018. Ledena divjina Antarktike brez stalnih naseljencev je zadnja »meja« našega planeta – pravljični in resnični paradiž divjih živali in edinstvene narave.
Cena z DDV:
7.550,00 €
NARODNI PARK PLITVICE in RASTOKE
Enodnevni izlet v NARODNI PARK PLITVICE in RASTOKE
Cena od:
51,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

LUGANO IN VERONA SVET MINIATUR IN ČOKOLADA
Gardsko jezero
Vsa Švica na hektarju in pol

LUGANO IN VERONA SVET MINIATUR IN ČOKOLADA

LUGANO IN VERONA SVET MINIATUR IN ČOKOLADA. Na več kot 14.000 kv. metrih so prkazane kopije številnih znamenitosti izdelanih v merilu 1:25.
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
159,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

LUGANO IN VERONA SVET MINIATUR IN ČOKOLADA


1. dan:
Odhod iz Maribora ob 00.00 uri (ob polnoči). Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani. Vožnja z vmesnimi postanki preko Fernetičev po Italiji. Potovanje mimo Benetk, Padove, Vicenze in Milana proti Švici. Jutranji prihod v mestece MELIDE v bližini Lugana, kjer sledi obisk SWISSMINIATUR. Na več kot 14.000 kv. metrih so prkazane kopije številnih znamenitosti izdelanih v merilu 1:25. Na ogled so makete ladij, znanih gorskih železnic. Najbolj ponosni pa so na model železnic s kar 3.560 m tirov, po katerem kroži kar 18 miniaturnih vlakov. Sledi vožnja v ČOKOLADNICO ALPROSE, ki je največja švicarska proizvajalka čokolade. Po ogledu nadaljevanje poti v LUGANO, ki leži ob istoimenskem jezeru nad katerim se dvigajo hribi. Postanek bo namenjen sprehodu po promenadi ob jezeru, starem delu mesta in trgih, ki jih krasijo pročelja meščanskih hiš. Po ogledu povratek v smeri Milana, Bergama in Brescie. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.


2. dan:
Po zajtrku vožnja do GARDSKEGA JEZERA. Postanek na polotoku SIRMIONE. Sprehod po mestecu in do gradu Scalighieri in naprej do rimskih term Catullo. Možnost vožnje z ladjico (doplačilo). Sledil bo obisk mesta Romea in Julije VERONE. Ogled starega mestnega jedra ob okljuku reke Adiže: arena, trg Piazza Bra, Piazza del Erbe, Julijin balkon, Dantejev spomenik, grad .... Popoldanski povratek proti Sloveniji. Prihod domov v večernih urah.


CENA: 159 EUR pri najmanj 40 potnikih

179 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v 1/2 TWC sobah, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, vstopne takse, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena: vstopnica za park Swissminiatur.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).