Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

koča na Gačah
narava na Gačah
sedežnica na Gačah
koča na Gačah
narava na Gačah
sedežnica na Gačah

Športni dan na Gačah - Pustolovski park

Voden program za organizirane šolske skupine. Za izvedbo programa zagotavljamo profesionalne inštruktorje-vodnike, ki nadzorujejo aktivnosti v parku.
Cena od:
12,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

Športni dan za šolske skupine - Pustolovski park Gače

 

Pustolovski park Gače na smučišču Gače pri Semiču je osvežilna poslastica, za ljubitelje narave, ki cenijo gozdne izlete. Je druženje v naravi in spoznavanje prijateljev, skratka je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.
Goste, ki ljubijo naravo, čaka na več kot 2000m2 zelene površine pestra paleta vznemirljivih atrakcij. V sklopu Pustolovskega parka Gače je na voljo otroško igrišče, izposoja e-koles ter vodene ali samostojne ture s kolesi, razgibane pohodne poti in pestra gostinska ponudba.
Dan poln doživetij v objemu narave.
V našem parku bodo za vaše učence poskrbeli izkušeni inštruktorji, da bodo vse aktivnosti potekale varno in boste pedagogi in starši za varnost otrok lahko POVSEM BREZ SKRBI.

 

Zabaven, poučen in varen športni dan ali zaključni izlet! Ponujamo enkraten in unikaten športno-naravoslovni dan.

 

Šolske skupine

Predšolski otroci in 1-3.razred OŠ

 • Pustolovski park Gače
 • Program traja 2 uri
 • Maksimalno število otrok: 25 v skupini
 • Igrala na smučišču
 • E- kolesa
 • Pohod po smučišču

Cena: 12 eur/osebo, spremljevalci brezplačno

4.-9.razred in srednješolci

 • Pustolovski park Gače
 • Program traja 3 ure
 • maksimalno število otrok: 120 v skupini
 • uporaba E-koles
 • Pohod na vrh smučišča

Cena: 17 eur/osebo, spremljevalci brezplačno

 

Priporočamo športno obutev in opremo.

Možnost je tudi samo Pustolovski park ali kombinacija park+e-kolo+pohod.

Lokacija

Pustolovski park Gače se nahaja na smučišču Gače pri Semiču.

 

Pravila uporabe

1. Pred uporabo Pustolovskega parka Gače se mora vsak udeleženec seznaniti s temi pravili. Pred uporabo s podpisom potrjuje, da je z njimi seznanjen in se z njimi strinja. Udeležence do 18 let starosti mora s temi pravili seznaniti polnoletna oseba in to s svojim podpisom potrditi. Udeleženec s podpisom potrjuje, da sodeluje v aktivnostih Pustolovskega parka Gače na lastno odgovornost.

 

2. Uporaba Pustolovskega parka Gače je povezana s tveganji in se izvaja na lastno odgovornost udeležencev. Za odgovornost družbe Gače d.o.o. in upravljavca glej točko 7.

 

3. Pustolovski park Gače je primeren za udeležence starejše od 5 let, ki nimajo psihofizičnih težav povezanih z višino in bi uporaba Pustolovskega parka zanje ali za druge predstavljala zdravstveno ali kakršno koli drugo nevarnost ali tveganje. Otroci pod 15. letom starosti lahko uporabljajo Pustolovski park le v spremstvu odgovorne polnoletne osebe. Glede uporabe posameznih prog/poligonov, ki so različnih težavnostnih stopenj, veljajo dodatne zahteve:

 

Oznaka poti  Zahtevana starost/višina
Šolski poligon vsi udeleženci od 6 let dalje
A (oranžna) vsi od 5 let in 140 cm (izmerjena višina z iztegnjenimi rokami)
B (zelena) vsi od 6 let in 150 cm (izmerjena višina z iztegnjenimi rokami)
C (modra)

vsi od 7 let in 160 cm (z iztegnjenimi rokami; do dopolnjenega 10. leta starosti obvezno spremstvo odgovorne odrasle osebe)

 

4. Drobnih predmetov, kot so npr. nakit, mobilni telefoni, kamere, ipd., pri uporabi Pustolovskega parka ni dovoljeno imeti pri sebi, saj lahko predstavljajo nevarnost za udeleženca samega in druge osebe.

 

5. Vsak udeleženec se mora udeležiti pojasnil varnostnih navodil, ki so sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Vsa navodila inštruktorja oz. organizatorja so zavezujoča in se jih je obvezno potrebno držati. Pri kršitvi se lahko od udeleženca zahteva, da zapusti Pustolovski park. Pri kršitvah varnostnih navodil inštruktorja oz. organizatorja družba Gače d.o.o. oz. upravljalec ne prevzemata nobenih s tem povezanih odškodninskih zahtevkov.

 

6. Varnostna oprema, ki jo prejmejo udeleženci in je sestavljena iz plezalnega pasu, varnostne vponke in čelade se med uporabo Pustolovskega parka ne sme odložiti ali prenesti drugim osebam. Varnostna oprema se mora uporabljati v skladu z navodili inštruktorja oz. organizatorja. Celotna varnostna oprema se mora po uporabi Pustolovskega parka vrniti. Varnostna vponka mora biti vedno obešena na nosilno zanko plezalnega pasu. Pri varovanju mora udeleženec poskrbeti, da varnostno vponko poveže z varovalno jeklenico, tako, da ga na začetku proge natakne na jeklenico, označeno z rdečo oznako. Na vajah, ki so označene z rumeno oznako, mora udeleženec na varovalno jeklenico pripeti še voziček za zipline. V primeru dvoma mora obiskovalec nemudoma poklicati inštruktorja za nadaljnja pojasnila.

 

7. Družba Gače d.o.o. oz. upravljalec Pustolovskega parka Gače odgovarjata v okviru zakonskih določil za osebno škodo. Za materialno in premoženjsko škodo odgovarjata samo pod predpostavko hude malomarnosti organizatorja ali oseb, ki jim je zaupano vodenje.

 

8. Vsako vajo lahko izvaja istočasno največ ena oseba. Na platformah se lahko istočasno nahajata največ dve osebi. Uporaba poligonov je dovoljena le v skladu z določili iz točke 3.

 

9. Poslovodstvo si pridržuje pravico, da od oseb, ki ne spoštujejo teh pravil uporabe, zahteva, da nemudoma zapustijo Pustolovski park Gače. Poslovodstvo si pridružuje pravico dejavnosti iz varnostno tehničnih razlogov (ogenj, vihar, nevihta itd.) ustaviti. V tem primeru povračilo vstopnine ni mogoče. Povračilo vstopnine prav tako ni mogoče, če udeleženec prostovoljno zapusti Pustolovski park Gače.

 

10. Obisk Pustolovskega parka Gače je omejen na 3 ure.

 

11. Uporaba parka pod vplivom alkohola, mamil ali drugih sredstev, ki zmanjšujejo psihofizične sposobnosti ni dovoljena.

 

12. Kajenje med uporabo parka oziroma med nošenjem varnostne opreme ni dovoljeno.

 

13. Uporaba Pustolovskega parka Gače izven odpiralnega časa je strogo prepovedana!

Dodatna ponudba!

  Športni dan na Gačah - Doživetje na otroški način
  Nepozabno doživetje na otroški način je otroško animirano doživetje, kjer pod vodstvom ekipe izkušenih animatorjev skrivnostni Kočevski rog doživijo otroci.
  Cena od:
  19,00 €
  Športni dan na Gačah - Kočevrčkanje
  Otroško doživetje na Gačah – Kočevrčkanje predstavi otrokom, kakšno je bilo življenje otrok pred 500 leti na lokaciji, kjer smo sedaj.
  Cena od:
  19,00 €
  Teambuilding na Gačah - Timska olimpijada
  Teambuilding na Gačah - Timska olimpijada. Za vsak dogodek se dogovorimo individualno in ga naredimo po vaši meri.
   
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?