POSEBNI POGOJI ZA SKI OPENING 2021 3. IN 8. DECEMBRA 2021 - ODPOVED UDELEŽBE

 

ODPOVED UDELEŽBE :

Gost ima pravico odpovedati svojo udeležbo. To lahko stori osebno v agenciji Abctour d.o.o. na Celovški 69 v Ljubljani, v drugi agenciji, kjer se je prijavil, ali v pisni obliki na naslov firme, oz. z elektronsko pošto na naslov info@abctour.si. Naš delovni čas je med 9.00 in 16.00. Vse odpovedi, ki bodo do organizatorja prišle pozneje, bomo obdelovali naslednji delovni dan. 
Če gost odpove svojo udeležbo na Ski opening 2021, Abctour d.o.o. obračuna stroške odpovedi potovanja. Višina povračila je odvisna od časa, v katerem je potnik predložil odpoved. Pogoji odpovedi so sestavni del vsake pogodbe o prijavi na Ski opening.

Če gost odstopi v zadnjih 24 urah pred oz. v času izvedbe Ski opening, nima pravice do povračila stroškov. Če bo agencija uspela njegovo mesto prodati ali delno prodati naprej, bomo to storili v dobro stranke. 
Gost lahko med Ski opening-om spremeni program oziroma dodatne naročene storitve le s pisnim soglasjem s strani Abctour d.o.o.
Za spremembo imen ali števila potnikov, zaračunava Abctour d.o.o. gostu 14 EUR administrativnih stroškov (prijavnina) oz. po določilih namestitvenega objekta, če je ta strošek višji. 
Če potnik odstopi od pogodbe zaradi višje sile, ima agencija pravico do povračila svojih stroškov.

 

ODPOVED SAMO SMUČARSKE KARTE: 

Če gost od 7 do 3 dni pred začetkom predvidenega datuma uporabe smučarske karte odpove svojo smučarsko karto, je strošek odpovedi 10 EUR za vsako odpovedano smučarsko karto. Če gost karto odpove v zadnjih treh dneh pred oz. v času izvedbe Ski openinga, nima pravice do povračila stroškov.

 

VREME IN SNEŽNE RAZMERE:

Vremenske in snežne razmere niso razlog za odpoved Ski opening brez stroškov. Abctour d.o.o. ne prevzema odgovornosti, če v kraju obratuje manj smučarskih naprav zaradi pomanjkanja snega ali drugih pogojev, ki jih ni mogoče predvideti vnaprej (vreme, naravne nesreče, okvare …).

 

ABCTOUR GARANCIJA VRAČILA OB ODPOVEDI SKI OPENINGA 2021:

Abctour garancija je v prodaji do 15. 11. 2021.

Gost ima možnost ob prijavi vplačati agenciji Abctour d.o.o. garancijo odpovedi, kar pomeni:
Če do 24 ur pred potovanjem pride do okoliščin, zaradi katerih ne more na Ski opening, bo dobil od agencije vrnjeno vrednost vplačanega aranžmaja, zmanjšano za vrednost prijavnine in vplačanih zavarovanj/garancij.:
Pogoji za uveljavljanje garancije so:
- Nezgode ali nepričakovana poslabšanja zdravstvenega stanja, ki gostu onemogoča udeležbo. 
Ob uveljavljanju garancije je potrebno predložiti zdravniško potrdilo. O razlogu za odpoved mora obvestiti organizatorja v dveh dneh po nastanku razlogov zanjo ali takoj, ko mu zdravstveno stanje to omogoča. Velja tudi, če nas obvesti prej in zdravniško potrdilo dostavi po končanem zdravljenju. Zdravniško potrdilo mora biti izdano z jasnim datumom, kdaj je do razlogov prišlo in opredelitvijo zdravnika, da gost ni sposoben udeležbe oz. mu to iz zdravstvenih razlogov odsvetujejo.

- Smrti potnikovih sorodnikov (zakonski ali zunajzakonski partner, starši, tast, tašča, otroci, zet, snaha, brat, sestra, vnuk, vnukinja, stari starši), ki potniku onemogoča potovanje. Za uveljavljanje garancije je treba predložiti mrliški list.

- Nezgode ali nepričakovanega poslabšanja zdravstvenega stanja potnikovih ožjih sorodnikov (zakonski ali zunajzakonski partner, starši, otroci, sestre ali bratje), ki gostu zaradi potrebne skrbi za svojce onemogoča udeležbo. Ob uveljavljanju garancije je treba predložiti zdravniško potrdilo. Zdravniško potrdilo mora biti izdano pred začetnim datumom aranžmaja.
- Mobilizacija civilne zaščite ali poziv sodnih in upravnih organov, kjer je obvezna prisotnost gosta. Ob uveljavljanju garancije je treba predložiti uradni dokument.
- Razglasitev epidemije v Sloveniji ali državi, kjer bo Ski opening, ali tranzitnih državah, kar bi gostu onemogočilo prihod na cilj. Ob uveljavljanju garancije upoševamo samo uradno razglasitev epidemije, ki jo določijo in objavijo pristojni organi posamezne države. Taka prepoved potovanja ali dogodkov mora biti objavljena najkasneje 36 ur pred odhodom na izbrano lokacijo.
Za Abctour garancijo se lahko potnik odloči ob sklenitvi pogodbe ali v roku 24 ur od sklenitve pogodbe/rezervacije. Strošek Abctour garancije je 5 % celotne vsote storitev, ki je navedena na pogodbi. Ni treba, da se za vplačilo garancije odločijo vsi potniki na isti prijavi, ampak je to individualno doplačilo.
Gost ima pravico do uveljavljanja garancije in vračila vplačila samo, če udeležbo na Ski openingu odpove najkasneje en dan pred pričetkom aranžmaja.
Če gost udeležbe ne prične na dan, ki je določen kot pričetek in pred samim pričetkom pisno ne odpove, svoje udeležbe (NON SHOW), nima pravice do uveljavljanja vračila. Če potnik med ski-openingom odstopi od udeležbe, ob vrnitvi nima pravice do povračila vplačanih sredstev.
Ne glede na to, da je potnik plačal Abctour garancijo, ima agencija ob odpovedi njegove udeležbe pravico do povrnitve administrativnih stroškov, ki so 14 EUR za vsako prijavo.
Agencija se obvezuje gostom povrniti znesek vplačanih sredstev zmanjšan za znesek garancje in zavarovanj v roku 14 dni po prejemu vseh dokumentov oz. objavljeni epidemiji.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?