Dodatna ponudba!
POTOVANJE DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ
POTOVANJE DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ. Panoramska vožnja ob ŽENEVSKEM JEZERU, Obisk zanimivega gradu CHENONCEAUX, AMBOISE, na vzpetini nad Loaro in kjer je pokopan Leonardo Da Vinci, Paris......
Cena od:
599,00 €
PARIZ z letalom
PARIZ z letalom
Cena od:
499,00 €
POTOVANJE PARIZ
Ogled mesta trg Concorde, Elizejske poljane, Opera Garnier, Bastille, Eifflov stolp ... Sledi vožnja v Versailles....
Cena od:
299,00 €
Po lepi modri Donavi
Po lepi modri Donavi - skupinski odhod - MS VIVALDI 5* - all inclusive + prevoz. Dunaj, Budimpešta, Bratislava, Ljubljana, Ljubljana. Odhod aprila 2018.
Cena od:
570,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

Reka Ljubezni 5* (Pomlad)

Reka Ljubezni 5* (Pomlad)

10. - 13.3.2018 REKA LJUBEZNI - pomladni pobeg v Pariz! Zagotovljen odhod s slovenskim vodnikom! Premium ladja Seine Princess 5*
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
499,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

Reka Ljubezni 5*

 

REKA LJUBEZNI - pomladni pobeg v Pariz!
Program  s slovenskim vodnikom - odlično vodenje!

 

1. dan

Ljubljana- Pariz (Francija)

vožnja do Benetk in letalski prevoz proti Parizu. Panoramska vožnja po Parizu ter vkrcanje na našo ladjo MS Seine princess. Na ladji bomo oddali prtljago, nato pa imeli prosto do 18 ure ali pa se lahko pridružite dodetnemi izleti na Eiffelov stop ter Notre Dame (za doplačilo).  Privez čudovitega »hotela na vodi« se nahaja le 10 minut od Eifflovega stolpa (Odvisno od razpoložljivosti priveza Grenelle, se lahko ladja priveže tudi na privezu Bercy, Javel ali Austerlitz. Lokacija za privez bo znana v roku 15 dni pred odhodom.). Na ladji vas bo sprejela hostesa, nato pa se boste nastanili v vaši kabini. Zvečer večerja in kabaret show na ladji. Prenočevanje.

 

2. dan

Pariz

slavne zgradbe in legendarne zanimivosti – La Defense, moderni Pariz Po zajtrku na ladji se bomo odpravili na panoramski izlet po Parizu z avtobusom. Spoznavali boste svetovno znane znamenitosti tega veličastnega mesta: Bercy, Nacionalna knjižnica, Bastille, Le Marais, Latinska četrt, St. Germain, muzej Louvre s piramido, Opera Garnier, Trg Vendôme, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage (Arc de Triomphe), Les Invalides, Trocadero… Po kosilu, ki ga boste imeli na ladji, se lahko še sami odpravite raziskovat prestolnico Francije in svetovne umetnosti ali pa se nam pridružite na vodenem izletu v znameniti Versaj. (Za doplačilo).  Dovolj boste imeli časa, da se prepustite zabavi po vašem okusu; lahko obiščete katerega izmed številnih muzejev, nakupujete v slovitih trgovinah ali pa le brezciljno vandrate po tem čudovitem mestu. Pariz ponuja veliko! Tako kulturnih, kot tudi čutnih užitkov. Vrnitev na našo ladjo, kjer nas bo že pričakala odlična večerja, takoj za njo pa plesni večer. Tekom večera bomo odpluli proti moderni, že skorajda futuristični četrti La Defence (odvisno od višine vode). Ob povratku se bomo ustavili in čez noč zasidrali. Prenočevanje.

 

3. dan

Pariz in stari Montmartre

ter nočno križarjenje po Parizu. Po samopostrežnem zajtrku se bomo odpravili na avtobusni izlet na Montmartre. Bazilika svetega srca (Sacré-Cœur), zgrajena leta 1914 v impresivnem bizantinskem slogu, je postala že zaščitni znak mesta. Stoji sredi mestne vasice na hribu Montmartre, na vrhu katerega se nahaja sloviti trg umetnikov, Place du Tertre. Pesniki, slikarji, kiparji se tu zbirajo že več generacij. Montmartre je tudi ena najvišjih točk mest, ki ponuja prečudovit panoramski razgled tudi do 50 km daleč. Povratek na ladjo in čas za kosilo. Popoldan boste mesto lahko uživali sami ali pa se nam pridružite na izleti in ogledu znamenitega muzeja Orsay (za doplačilo). Privez se nahaja povsem blizu Eifflovega stolpa, vrtov Trocadero ter Les Invalides, kjer je pokopan sloviti Napoleon Bonaparte. Zvečer se boste pripravili na gala večerjo na ladji ter nočno plovbo po »mestu luči«. Sedaj, ko boste mesto spoznali s povsem nove perspektive, vam bo zagotovo ostalo še dolgo v prijetnem spominu. Reka Sena ponoči je markantna, njeno obrežje polno luči in »na odru« za njimi čudovito osvetljene slovite zgradbe. Prenočevanje.

 

4. dan

Pariz (Francija)

Zajtrk na ladji in slovo od številnih novih doživetij preteklih dni. Izkrcanje je predvideno ob 9.00 uri ter prosto za raziskovanje Pariza ali pa se nam pridružite na izletu in ogledu največjega pariškega muzeja Louvre. Priporočamo obisk svetovno znanega muzeja Louvre. V popoldanskih urah prevoz do letališča ter povratek v Ljubljano.

 

 

Cene do 1.9.2017

Kabina z oknom - paluba MAIN: 499 € 
Kabina z oknom - paluba UPPER: 559

 

Cene po 1.9.2017

Kabina z oknom - paluba MAIN le 559 €
Kabina z oknom - paluba UPPER le 659 €

 

Pri tem programu veljajo naslednji pogoji stornacije potovanja:

Po potrditvi rezervacije so storno stroški do 90 dni pred potovanjem 100 €
90 - 60 dni pred potovanje: 200 €
60 - 30 dni pred potovanjem: 50% cene
30 -15 dni pred potovanje: 80% cene
15 dni pred potovanje: 100%
Plačilo: 30% aranžmaja ob rezervaciji in 70% do 60 dni pred potovanjem.
Možna so tudi plačila na obroke. Za več informacij nas pokličite.

 

Cena vključuje:

• prevoz do letališča
• letalski prevoz do Pariza.
• Križarjenje po programu,
• polni penzion
• koktejl dobrodošlice,
• hosteso na krovu,
• vodeni izleti z avtobusom po Parizu (po programu),
• slovensko vodenje,
• kabaret show na ladji,
• pristaniške in ladijske pristojbine,
• organizacija potovanja.
• Brezplačni Wi-fi internet.

 

Cena ne vključuje:

pijače, dodatnih fakultativnih izletov in vsega, kar ni navedeno pri cena vključuje.

 

 

Možni dodatni, popoldanski izleti z našim odličnim vodnikom!

Vsi izlet, opisani v zgornjem programu so že v ceni aranžmaja. ker pa je v Parizu za videti še veliko znamenitosti, smo za vas pripravili še dodatne, fakultativne izlete.

 

PRVI DAN po prihodu:
po prihodu v Paris boste imeli prosti čas do vkrcanja ali pa se nam pridružite na vodenem izletu največje pariške znamenitosti, EIFFELOV STOLP in veličastne stolnice NOTRE DAME. Imeli boste tudi prosti čas za kosilo v centru Pariza:
V ceno je vključena vstopnina, vodenje in prevoz.
Cena na osebo: 30 €

 

DRUGI DAN po kosilu:
Ogled VERSAJSKE palače, ki je bila rezidenca francoskih kraljev Ludvika XIV in Ludvika XVI. Stoji na 11 hektarjih zemljišč blizu kraja Versailles, jugozahodno od Pariza in je obkrožena s 815 hektari vrtov in parkov.
V ceno je vključena vstopnina, vodenje in prevoz.
Cena na osebo: 40 €

 

TRETJI DAN po kosilu: 
Obisk znamenitega muzeja Orsay, narodnega muzeja Francije, ki stoji v središču Pariza na levem bregu Sene. Predstavlja francosko umetnost - slike, kipe, pohištvo in fotografije- iz obdobja med leti 1848 in 1914. Znan je predvsem po zbirki impresionističnih del umetnikov, kot so Menote, Manet, Renoir in Cezanne. 
V ceno je vključena vstopnina, vodenje in prevoz.
Cena na osebo: 25 €

 

ČETRTI DAN, po izkrcanju:
ogled navečjega pariškega muzeja Louvre. Musee di Louvre, uradno Grand Louvre ali enostavno Louvre je narodni muzej Francije, najbolj obiskan muzej na svetu in zgodovinski spomenik. Po obisku muzeja boste imeli še prosti čas na Elizejskih poljanah.
V ceno je vključena vstopnina, vodenje in prevoz.
Cena na osebo: 35 €

 

Popusti:

-Za otroke
-Za 3. in 4. osebo

 

Prijavnina: 12,00 €