Dodatna ponudba!
KOLESARSKA AVANTURA
Nasadi datljevih palm, rečice, ki se izgubljajo v Sahari, izgubljene vasice pod zasneženimi gorskimi vrhovi in žive barve v številnih naseljih zagotavljajo, da boste poleg edinstvene kolesarske puščavske izkušnje doživeli tudi pravi kulturni šok.
Cena od:
od 1.610,00 €
SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI
SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI. Ko je leta 1360 vaški pastir iz Žabnic na Višarski gori v brinovem grmu našel kip Marije z Jezusom in so na tem mestu postavili kapelico
Cena od:
37,00 €
POTOVANJE ŠTIRI EVROPSKE PRESTOLNICE
POTOVANJE ŠTIRI EVROPSKE PRESTOLNICE Dunaj, Praga, Bratislava, Budimpešta
Cena od:
235,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

POTOVANJE MAROKO
Maroko barvanje usnja
Maroko bogate izkopanine

POTOVANJE MAROKO

POTOVANJE MAROKO. MARRAKESH, eno najlepših maroških mest, proti Visokemu Atlasu in čez prelaz TIZI-N-TICHKA in prihod v OUARZAZATE...
Datum odhoda
Datum prihoda
 

MAROKO1. dan:
Odhod avtobusa zgodaj zjutraj iz Maribora in pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane. Transfer na letališče Benetke. Ob 11.50 direktni polet letala v Casablanco, pristanek ob 14.15 po lokalnem času. Takojšen popoldanski ogled CASABLANCE: trg Združenih narodov, tržnica, Hasanova mošeja, trg Mohameda V. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan:
Zajtrk. Odhod preko Settata v MARRAKESH, eno najlepših maroških mest. Ogledi znamenitosti: mošeja Koutoubia, palača Badi, grobnica Saadov, trg Djema El Fna ... Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan:
Zajtrk. Dopoldansko nadaljevanje ogledov, nato odhod iz Marrakesha proti Visokemu Atlasu in čez prelaz TIZI-N-TICHKA. Na poti postanek pri eni najstarejših kasb v Maroku. Prihod v OUARZAZATE, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan:
Zajtrk, nato vožnja po dolini reke Dades preko čudovite puščavsko obarvane pokrajine. Postanek v TINEGHIRJU. Ogled soteske reke TODRA in nastanitev na robu prave puščave v hotelu v ERFOUDU. Večerja in nočitev.

5. dan:
Zajtrk. Nadaljevanje poti preko Atlasa in skozi kraj MIDELT – krajši postanek. Pot bo vodila čez prelaz ZAD in skozi zimsko središče IFRANE, nato pa proti najstarejšemu kraljevskemu mestu FES, ki je tudi maroško kulturno in versko središče. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

6. dan:
Po zajtrku sledi ogled glavnih mestnih znamenitosti: središče medina, univerza Karaouine, Avenija svobode, židovski predel, staro obzidje in mestna vrata Bab Boujeloud. V popoldanskih urah še nekaj prostega časa za individualne oglede oz. nakupe. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7. dan:
Zajtrk in vožnja v bližnje mesto MEKNES ter ogled znamenitih vrat Bab el Mansour in mavzoleja Moulay Ismail. Nadaljevanje v glavno mesto RABAT in ogled Kraljeve palače, mavzoleja Mohameda V., Hasanov stolp. Vožnja nazaj proti Casablanci. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

8. dan:
Zgodnji jutranji transfer na letališče in direktni polet z Air Arabio ob 07.00 iz Casablance v Benetke s pristankom ob 11.05. Še organiziran avtobusni prevoz v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.


CENA: 860 EUR pri najmanj 35 potnikih
920 EUR pri najmanj 25 potnikih

CENA VKLJUČUJE:
  • 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelih 4*,
  • lokalnega vodnika,
  • prevoz s turističnim avtobusom v Maroku,
  • povratni polet iz Benetk v Casablanco z nizkocenovno letalsko družbo (vključene vse letališče takse,
  • 1 kos velike prtljage in 1 kos ročne prtljage),
  • avtobusni prevoz iz Maribora do letališča v Benetkah in nazaj,
  • slovensko vodenje in organizacijo,
  • vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNI DOPLAČILI: za sobo 1/1 = 130 EUR, za pričakovane napitnine = cca. 40 EUR na poti.

OPOMBA: Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo. Zadnji dan zaradi zgodnjega poleta ni zajtrka.