Dodatna ponudba!
SLOVENSKA ISTRA IN ŠAVRINSKA BRDA
SLOVENSKA ISTRA IN ŠAVRINSKA BRDA. Vožnja med šavrinskimi vasicami in zaselki: Kubed, Gračišče ... V LOPARJU, eni najstarejših istrskih vasi, obisk Hiše od Bardinca in ogled etnološke zbirke.
Cena od:
44,00 €
FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH
FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH. Na območju BAHAMOV, ki je bil v zgodovini dolgo center karibskih piratov, od leta 1740 pa je priljubljena turistična destinacija. Vrnitev na Florido in ogled Cape Carnaveral, Orlanda,Universal Studios, Disneyland....
Cena z DDV:
od 2.390,00 €
RIM, POMPEJI in CAPRI
RIM, POMPEJI in CAPRI. Kolosej, Forum Romanum, cerkev Marije Snežne, Trg Navona, Panteon, Fontana di Trevi, Španske stopnice, trg in bazilika Sv. Petra. Vezuv in Pompeji, z ladjo na otok Capri...
Cena od:
335,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

KALIFORNIJA in LAS VEGAS (Grand Canyon)
ZDA Hollywood
ZDA igralnice Las Vegas
ZDA orjaški sekvoji
ZDA narodni parki
ZDA Las Vegas

KALIFORNIJA in LAS VEGAS (Grand Canyon)

KALIFORNIJA in LAS VEGAS (Grand Canyon)
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
2.290,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

KALIFORNIJA in LAS VEGAS (Grand Canyon)1. dan:
Zgoden nočni oz. jutranji odhod avtobusa iz Maribora. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane in transfer na letališče v Benetke. Polet preko enega od evropskih letališč proti Združenim državam Amerike. Obroki na letalu. Pristanek v SAN FRANCISCU. Po mejnih formalnostih vožnja v mestu ter ogledi: most GOLDEN GATE, mestni park Golden Gate, mestno jedro z mestno hišo, sodiščem, gledališčem, kitajska četrt, moderna poslovna četrt s transameriško piramido in sprehod ob obali po znanem turističnem pomolu Fisherman's Wharf. Nočitev v hotelu.


2. dan:
Po zajtrku možnost izleta na bližnji otok ALCATRAZ oz. prosto za samostojne oglede (možnost obiska katerega izmed muzejev) ter čas za nakupe in oglede v mestnem jedru. Ob lepem vremenu še vzpon na katero izmed razglednih točk (Twin Peaks ali pd.) v mestu. Nočitev v hotelu.


3. dan:
Zajtrk. Vožnja proti goram Sierre Nevade v nacionalni park SEQUOIA, znan po mogočnih drevesih. Vstop v park in obisk informacijskega centra. Krožna vožnja po cesti Generals Highway in ogled največjih dreves na svetu. Postanek pri drevesu General Sherman (83,80 m). Nočitev v hotelu.


4. dan:
Po zajtrku vstop v nacionalni park DEATH VALLEY (Dolina smrti). Postanek pri peščeni sipini in obisk centra za obiskovalce Furnace Creek. Nadaljevanje vzdolž slane planote in vožnja do najnižje točke (Badwater), ki leži 82 m pod morsko gladino. Odhod iz parka, prehod v Nevado in vožnja proti LAS VEGASU. Panoramska vožnja po Stripu, glavnem bulevarju z razkošnimi igralniškimi hoteli. Nočitev.


5. dan:
Zajtrk. Prost dan v Las Vegasu oz. ob doplačilu celodnevni izlet v NP GRAND CANYON, eno od 10 naravnih čudes sveta. Izlet vključuje avtobusni prevoz, postanek ob znamenitem jezu Hoover Dam, vstopnino v indijanski rezervat Hualapai, vožnjo s panoramskimi postanki z lokalnim avtobusom do kanjona. Možnost sprehoda po znamenitem Skywalku. Večerna vrnitev v Las Vegas in nočitev v hotelu.


6. dan:
Po zajtrku prost dopoldan v Las Vegasu, nato prestop nazaj v Kalifornijo in vožnja preko puščave Mojave. Postanek za ogled »mesta duhov« CALICO, nekdanje rudarske naselbine, ki je muzej »divjega zahoda«. Zvečer prihod v Los Angeles. Nočitev v hotelu.


7. dan:
Zajtrk. Nato celodnevni ogled znamenitosti Los Angelesa. Vožnja v središče mesta: mestna hiša, sodišče, opera, koncertna dvorana Walta Disneya, znameniti Pueblo in Olvera street ... Popoldanska panoramska vožnja skozi četrt BEVERLY HILLS, nato v predel HOLLYWOOD do ulice Hollywood Boulevard. Sprehod po znameniti Promenadi slavnih (»Walk of Fame«) in občudovanje zvezd znanih osebnosti iz sveta filma in glasbe. (možnost obiska zabaviščnega parka Universal Studios, po dogovoru). Nočitev v hotelu.


8. dan:
Po zajtrku še vožnja v letoviški predel SANTA MONICA. Sprehod po osrednji ulici in nekaj prostega časa ob obali na znamenitem pomolu. Nato transfer na letališče ter nočni polet proti Evropi.


9. dan:
Pristanek na enem od letališč ter nadaljevalni polet v Benetke. Sledi organiziran prevoz v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.CENA: 2.290 EUR pri najmanj 12 potnikih
2.450 EUR pri najmanj 8 potnikih

- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.

CENA VKLJUČUJE:
 • letalske polete Benetke–San Francisco ter Los Angeles–Benetke preko enega od evropskih letališč
 • vse letališke takse v višini cca. 420 EUR
 • vse transferje in prevoze z najetim kombijem po Kaliforniji in Nevadi kot v programu
 • vse oglede po programu
 • 7 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 v hotelih ali motelih***
 • povratni transfer iz Maribora do letališča Benetke
 • strošek registracije/avtorizacije vstopa v ZDA (ESTA)
 • odličnega slovenskega vodnika, celotno organizacijo
Vključene vstopnine:
 • za »mesto duhov« Calico
 • za nac. park Death Valley in Sequoia

MOŽNA DOPLAČILA:
 • za sobo 1/1 = 330 EUR
 • za ogled filmskih studiev Universal v Los Angelesu = cca. 95 USD
 • za celodnevni izlet iz Las Vegasa v Grand Canyon = 120 EUR/osebo ob plačilu vnaprej v agenciji oz. 150 USD na licu mesta (vključen prevoz
 • postanek pri jezu Hoover Dam
 • vstopnino v indijanski rezervat in prevoz z lokalnim avtobusom za dostop do kanjona, slov. vodenje)
 • za sprehod po Skywalku cca. 35 USD
 • za izlet z ladjo na otok Alcatraz = 45 EUR (obvezna rezervacija ob prijavi v agenciji)
 • za pričakovane napitnine 30 USD/osebo

MOŽNI POPUSTI:
 • pri nastanitvi v sobah 1/3 TWC = 70 EUR/osebo
 • pri nastanitvi v sobah 1/4 TWC = 100 EUR/osebo

Večina sob v hotelih v ZDA ima dve veliki zakonski postelji, zato je nastanitev za tri ali štiri osebe primerna za družine ali za dva para, ki se med sabo poznata.


POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.