Dodatna ponudba!
Križarjenje po Bahamih in Floridi
Križarjenje po Bahamih in Floridi. Na območju Bahamov, ki je bil dolgo center karibskih piratov. Vrnitev na Florido in ogled Cape Carnaveral, Orlanda.
 
Algarve - aktivne počitnice na Portugalskem
Algarve - aktivne počitnice na Portugalskem, letovišče Monte Gordo. Prosto za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru
Cena od:
569,00 €
Svete Višarje in Mangartski jezeri
Svete Višarje in Mangartski jezeri. Leta 1360 je pastir iz Žabnic na Višarski gori našel kip Marije z Jezusom in so na tem mestu postavili kapelico
Cena od:
37,00 €

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA
avstralija
nova zelandija

AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA

 1. dan:
Organiziran prevoz potnikov iz Ljubljane, Celja in Maribora do letališča Zagreb ter polet preko Lonodna proti Avstraliji. (Možne povezave preko drugih evropskih letališč, lahko tudi preko Dubaja).


2. dan:
Vmesni postanek in nadaljevalni polet proti Avstraliji. Obroki na letalu.


3. dan:
Jutranji pristanek v Sydneyu ali Melbournu in še polet proti Cairnsu s pristankom v opoldanskih urah po lokalnem času. Osvežitev v hotelu. Sledi sproščujoč izlet z gondolo Skyrail skozi deževni gozd do mesta KURANDA in vrnitev z avtobusom v Cairns. Vožnja v hotel in nočitev.


4. dan:
Zajtrk. Izlet na VELIKI KORALNI GREBEN z ladjo. Opazovanje koral, možnost potapljanja. Kosilo vključeno. Vrnitev v hotel. Možnost ogleda aboriginskega programa. Nočitev v hotelu.


5. dan:
Zgodnji zajtrk, transfer na letališče in polet iz Cairnsa proti AYERS ROCKU. Ogled nenavadnih gora OLGAS. Nastanitev, nato opazovanje sončnega zahoda pred aboriginsko sveto goro ULURU. Večerja in nočitev.


6. dan:
Zgodnje vstajanje in sončni vzhod pod goro ULURU. Gotovo eden izmed vrhuncev potovanja! Ogled aboriginskega kulturnega centra, odhod iz Yulare in popoldanski prihod v ALICE SPRINGS − prestolnico Rdečega centra. Ogled mesta z obiskom telegrafske postaje centra “letečih zdravnikov”. Nastanitev, večerja in nočitev.


7. dan:
Zajtrk. Transfer na letališče in polet v MELBOURNE. Popoldanski pristanek, krajša panorama milijonskega mesta. Večerja pri slovenskem društvu in druženje s tamkajšnjimi Slovenci. Nastanitev in nočitev v hotelu.


8. dan:
Zajtrk. Celodnevni izlet po VELIKI OCEANSKI CESTI. Ogled naravnih znamenitosti: Loch Ard, Twelve Apostols, London Bridge ... Kosilo na poti. Večerna vrnitev v Melbourne in nočitev.


9. dan:
Zajtrk. Ogled Melbourna: parlament, katedrala sv. Patricka, Cookova koliba, botanični vrt ... Transfer na letališče in polet v prestolnico CANBERRO. Večerja pri slovenskem društvu, nastanitev v hotelu in nočitev.


10. dan:
Zajtrk in ogled: sodišče, stari in novi parlament, Anzac Hill, Memorial ... Avtobusna vožnja proti SYDNEYU. Postanek na plaži Bondi, večerni prihod in prva panorama centra: The Rocks, Harbour Bridge, ... Nastanitev in nočitev.


11. dan:
Zajtrk. Celodnevni ogled Sydneya: predel Rocks, katedrala, znamenita opera – notranji ogled, vzpon na stolp AMP, obisk akvarija v Darling Harbourju. Nočitev.


12. dan:
Zajtrk in transfer na letališče. Polet na južni otok NOVE ZELANDIJE, popoldanski pristanek. Transfer v CHRISTCHURCH, krajši krožni ogled mesta s katedralo, botaničnim vrtom ... Nastanitev in nočitev.


13. dan:
Zajtrk. Vožnja preko prelaza Arthur na zahodno obalo. Kosilo na poti. Postanek v kraju HOKITIKA (možen nakup izdelkov iz žada) nato vožnja pod vznožje najvišje novozelandske gore MT. COOK, do LEDENIKA FRANCA JOŽEFA. Nastanitev v hotelu.


14. dan:
Po zajtrku jutranji sprehod do vznožja ledenika, nato vožnja po ledeniškem področju mimo ledenika Fox in preko prelaza Haast. Kosilo na poti. Slikovita panoramska vožnja po gorski pokrajini, sprostitveni postanek v kraju WANAKA ob jezeru. Večerni prihod v turistično središče QUEENSTOWN. Nastanitev v hotelu in nočitev.


15. dan:
Zajtrk. Krajši ogled mesta ob jezeru Wakatipu, transfer do letališča Queenstown in polet na Severni otok v WELLINGTON. Panorama novozelandskega glavnega mesta: parlament, katedrala, lesena palača, mimo muzeja Te Papa ... Nastanitev in nočitev.


16. dan:
Zajtrk. Vožnja preko NP Tongariro, mimo vulkana Ruapehu, prizorišča snemanja Gospodarja prstanov. Prihod ob jezero Taupo in ogled geotermalne elektrarne WAIRAKEI. Postanek na geotermalnem območju v DOLINI MESEČEVIH KRATERJEV. Prihod v ROTORUO, nastanitev in nočitev. Možnost večerje s programom v Maorski vasi.


17. dan:
Po zajtrku ogledi v Rotorui: gejziri, maorski kulturni center ter obisk kmetije Agrodome za spoznavanje pasem ovac. Odhod v smeri Aucklanda. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.


18. dan:
Zajtrk. Vožnja skozi AUCKLAND, mesto dveh morij in naprej proti skrajnemu severu, ki ga nekateri opevajo kot najlepši predel Nove Zelandije. Prihod na območje slikovitega zaliva BAY OF ISLANDS v obmorsko turistično mestece PAIHIA in možnost izleta z ladjico po slikovitem zalivu. Nastanitev, večerja in nočitev.


19. dan:
Po zajtrku vožnja v WAITANGI in ogled kraja, kjer so Angleži in Maori podpisali zgodovinski mirovni sporazum. Vrnitev z avtobusom proti jugu. Kosilo na poti in popoldanski povratek v AUCKLAND. Krožni ogled mesta in obisk slovitega akvarija Kelly Tarlton. Nočitev v hotelu.


20. dan:
Po zajtrku še prosto dopoldne v centru mesta (možnost vzpona na Sky Tower) za zadnje opravke in nakupe. Opoldanski transfer na letališče in polet iz Aucklanda preko Sydneya/Melbourna ali Dubaja proti Evropi. Obroki na letalu.


21. dan:
Jutranji pristanek na vmesnem letališču, nato nadaljevalni polet in pristanek na letališču Zagreb. Sledi še organiziran transfer v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.


CENA:

5.990 EUR pri najmanj 25 potnikih
6.250 EUR pri najmanj 15 potnikih
6.550 EUR pri najmanj 10 potnikih


CENA VKLJUČUJE: vse polete kot navedeno v programu, vse letališke takse (v višini cca. 895 EUR), 17 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC z zajtrki, 11 obrokov po programu (kosil ali večerij), vse prevoze s klimatiziranimi avtobusi na celotni poti, avtobusni transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora do bližnjega letališča in nazaj, urejanje avstralskega vizuma (35 EUR), odličnega slovenskega vodnika in organizacijo.

Vključene vstopnine: višinska gondola v Kurando, izlet z ladjo na koralni greben, NP Uluru, telegrafska postaja in center »letečih zdravnikov« v Alice Springsu, stolp AMP, opera in akvarij v Sydneyu, maorski center ter prikaz striženja ovac v Rotorui, obisk centra Waitanga, akvarij v Aucklandu ... (vseh vključenih vstopnin je cca. 380 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 590 EUR, za maorsko večerjo v Rotorui oz. za vožnjo z ladjico po Bay of Islands (cene na licu mesta).

NASTANITEV v hotelih/motelih*** je preverjena, dokaj kakovostna in čista (ne luksuzna).

Potniki morajo ob prijavi (zaradi ureditve vizuma) oddati kopijo potnega lista in navesti podatke o svojem poklicu in mestu zaposlitve.


OPOMBE:

- pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov in zamenjave planiranih obrokov (kosilo namesto večerje ali obratno). Ob zasedenosti hotelov v navedenih krajih (ponekod je število nočitvenih zmogljivosti omejeno), lahko pride tudi do manjše prerazporeditve krajev za nočitve, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa.

- izračun cene za to potovanje je bil napravljen 7.9.2017. V primeru sprememb v tečajnem razmerju med eurom in avstralskim dolarjem (toleranca je 3%), se lahko cena še spremeni.

-Program za obisk Avstralije v 2019 bomo pripravili do konca februarja 2018. Predvidevamo odhod 11. februarja.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih