Dodatna ponudba!
POTOVANJE KORZIKA in SARDINIJA
POTOVANJE KORZIKA in SARDINIJA. Bastia, soteska SCALA DI SANTA REGINA in preko prelaza Vergio do gorske vasice EVISA. Spust ob soteski SPELUNCA do romantičnega obmorskega letovišča PORTO. Trdnjava Palmavera, Palau...
Cena od:
499,00 €
POTOVANJE AMSTERDAM IN OKOLICA
POTOVANJE AMSTERDAM IN OKOLICA. AMSTERDAM in ogledi v mestu: žel. postaja, Damrak, trg Dam, pivovarna Heineken, ogled brusilnice diamantov, Keukenhof in Delft...
Cena od:
399,00 €
Potovanje Freising
Potovanje Freising . Vrtni dnevi v mestu Brižinskih spomenikov. Znova bomo majsko soboto preživeli v prijetni družbi razstavljavcev iz različnih koncev Evrope. Gospa Anita Fischer, glavna organizatorka in duša vrtnih dni v Freisingu.
Cena od:
154,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

POTOVANJE DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ
Švica Ženevsko jezero z vodometom
Ženeva je sejemsko mesto in sedež mednarodnih organizacij

POTOVANJE DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ

POTOVANJE DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ. Panoramska vožnja ob ŽENEVSKEM JEZERU, Obisk zanimivega gradu CHENONCEAUX, AMBOISE, na vzpetini nad Loaro in kjer je pokopan Leonardo Da Vinci, Paris......
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
599,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

 

POTOVANJE DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ

 


1. dan:
Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane in Postojne proti Fernetičem. Prestop v Italijo in vožnja na relaciji Verona–Milano–dolina Aoste. Vožnja po slikoviti gorski cesti in prestop v Švico preko prelaza St. Bernard. Panoramska vožnja ob ŽENEVSKEM JEZERU in krajši ogled ŽENEVE. Prihod v Francijo in nastanitev v hotelu v Maconu ali okolici. Nočitev.


2. dan:
Zajtrk. Sledi vožnja preko osrednje Francije proti severozahodu na relaciji Paray le Monial–Moulins–Bourges. Popoldanski prihod na območje DOLINE LOARE, ki se ponaša s številnimi gradovi in prostranimi vinogradi. Obisk zanimivega gradu CHENONCEAUX, kjer je nekdaj bivala ljubica francoskega kralja. Prihod v mesto TOURS, kjer je živel sv. Martin, krajša panorama ter nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.


3. dan:
Po zajtrku celodnevni izlet po dolini gradov. Najprej do gradu AMBOISE, ki je nastal na vzpetini nad Loaro in kjer je pokopan Leonardo Da Vinci. Ogled soban. Panoramska vožnja po znameniti dolini mimo več gradov in vasi. Opoldanski postanek v mestu BLOIS, kjer je imela svoje oporišče Ivana Orleanska. Popoldan vožnja do gradu CHAMBORD, ki velja za največjega na področju Loare. Ogled soban in zanimivih stopnišč. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.


4. dan:
Zajtrk in vožnja v mesto CHARTRES za ogled znamenite katedrale. Zgodnji popoldanski prihod v francosko prestolnico PARIZ. Krožna panoramska vožnja in zunanji ogled glavnih znamenitosti (notranji ogledi po želji, če bo možno): trg Bastille, cerkve Notre Dame, ulica Rivoli, muzej Louvre, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage, Eifflov stolp, opera ... Postanek na Montmartru za ogled bazilike Sacre Coeur in trga slikarjev. Nočitev v hotelu v mestu ali okolici.


5. dan:
Zgoden zajtrk in transfer na letališče v Parizu. Polet letala Adria Airways ob 9.45 in pristanek v Ljubljani ob 11.25. Zaključek potovanja (po želji še transfer nazaj proti Mariboru).


CENA: 599 EUR pri najmanj 40 potnikih

             655 EUR pri najmanj 30 potnikih
 


CENA VKLJUČUJE: enosmerni letalski polet z Adrio Airways iz Pariza v Ljubljano, letališko takso, 1 kos velike prtljage, 4 x prenočišče z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, 2 večerji, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključene vstopnine: za dvorce Chenonceaux, Amboise in Chambord v dolini Loare.


MOŽNI DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 120 EUR, za prevoz iz letališča Ljubljana do Maribora = 15 EUR/osebo.
Vrstni red ogledov se lahko še spremeni.