Dodatna ponudba!
POTOVANJE IRSKA
POTOVANJE IRSKA. Avtobusna vožnja mimo mesta Athlone do kraja CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Nadaljevanje preko pokrajine Galway do zahodne obale in v mesto GALWAY.....
Cena od:
630,00 €
SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI
SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI. Ko je leta 1360 vaški pastir iz Žabnic na Višarski gori v brinovem grmu našel kip Marije z Jezusom in so na tem mestu postavili kapelico
Cena od:
37,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

LONDON
London Tower Bridge in promet po Temzi
London Union jack in Big Ben

LONDON


1. dan:
Zbor potnikov na Brniku ob 9.00, po želji transfer iz Maribora, Celja. Ob 11.00 polet v London z Easyjetom. Pristanek na letališču Stansted ob 12.15 in avtobusni prevoz v London. Panoramski ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park ... Nastanitev v hotelu. Prosto oz. po želji večerni sprehod po mestnem jedru, prevoz z metrojem. Nočitev v hotelu.


2. dan:
Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s London ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.


3. dan:
Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji). Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark ... Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.


4. dan:
Zajtrk in prosto dopoldne za individualne oglede, možnost nakupov, ipd. (po želji organiziran izlet v WINDSOR za ogled poletne rezidence angleške kraljice). Popoldanski organiziran transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 17.10 in pristanek na Brniku ob cca. 20.25. Po želji še transfer do Celja in Maribora.


CENA za odhod 20.2.: 359 EUR pri najmanj 40 potnikih

379 EUR pri najmanj 30 potnikih


CENA za odhod 1.3.: 339 EUR pri najmanj 40 potnikih

359 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, let. takse, 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56x45x25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v htl*** v sobah 1/2 TWC, transfer z let. do hotela in nazaj (vključen krožni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro drugi in tretji dan v Londonu, slov. vodenje, organizacijo.

POPUSTI: otrok do 15. let v sobi z dvema odraslima 10%, (št. 3-posteljnih sob je omejeno).

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 85 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 35 EUR/osebo (otroci do 15. let = 30 EUR).
- za izlet v Windsor (min. št. je 20 potnikov) = 60 EUR/osebo (otroci do 17. let = 45 EUR),
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 30 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: - za vstopnine po želji (Tower Bridge = cca. 9 GBP, Tower of London = cca. 22 GBP ...), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 10 GBP.


Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.