Dodatna ponudba!
AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA
AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA 21 dni V treh tednih obiščemo ključne točke Avstralije in obeh novozelandskih otokov. Ogledujemo si naravne in zgodovinske znamenitosti ter sodobna mesta. Srečamo pisano paleto prebivalcev od aboriginov in Maorov do predstavnikov slovenskih izseljencev, s katerimi skupaj večerjamo.
Cena z DDV:
5.990,00 €
SLOVENSKA ISTRA IN ŠAVRINSKA BRDA
SLOVENSKA ISTRA IN ŠAVRINSKA BRDA. Vožnja med šavrinskimi vasicami in zaselki: Kubed, Gračišče ... V LOPARJU, eni najstarejših istrskih vasi, obisk Hiše od Bardinca in ogled etnološke zbirke.
Cena od:
44,00 €
NARODNI PARK BRIONI in ROVINJ
NARODNI PARK BRIONI in ROVINJ. Ogled narodnega parka BRIONI z vlakcem: občudovanje številnih rastlin in živali in postanek pri arheoloških izkopaninah
Cena od:
62,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH
florida in Bahami
Florida in križarjenje po Bahamih

FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH

FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH. Na območju BAHAMOV, ki je bil v zgodovini dolgo center karibskih piratov, od leta 1740 pa je priljubljena turistična destinacija. Vrnitev na Florido in ogled Cape Carnaveral, Orlanda,Universal Studios, Disneyland....
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena z DDV:
2.390,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH


1. dan:
V zgodnjih jutranjih urah transfer potnikov iz Ljubljane, Celja in Maribora na eno bližnjih letališč. Polet letala proti Miamiju  in pristanek na FLORIDI. Po ureditvi formalnosti še prevoz do hotela v MIAMIJU. Nastanitev in nočitev. Če bo čas, sprehod po obali ali po mestu.


2. dan:
Po zajtrku prosto, nato v opoldanskem času organiziran transfer do pristanišča in vkrcanje na ladjo ENCHANTMENT OF THE SEAS/MARINER OF THE SEAS. Nastanitev v dvoposteljnih notranjih kabinah (polni penzion) za 4-dnevno križarjenje na Bahame. Nočitev na ladji.


3. dan:
Jutranji pristanek v mestu NASSAU na območju BAHAMOV, ki je bil v zgodovini dolgo center karibskih piratov, od leta 1740 pa je priljubljena turistična destinacija. Možnost obiska studiev filmske družbe Universal, kjer so leta 1996 snemali znamenitega Flipperja. Nočitev na ladji.


4. dan:
Ta dan zasidranje ladje ob otoku COCO CAY, s čudovitimi peščenimi plažami. Možnost različnih izletov ali aktivnosti oz. počitka na ladji. Nočitev na ladji in plovba proti Floridi.


5. dan:
Dopoldanski postanek ladje na najjužnejši točki celinskih ZDA in Floride – na otočku KEY WEST, imenovanem tudi “okus Karibov”. Obisk trgovinic in lokalov, ki vabijo turiste, ter pomola, ki je vsak večer poln občudovalcev sončnega zahoda. Tu je nekaj časa živel Ernest Hemingway. Nočitev na ladji.


6. dan:
Jutranji prihod v pristanišče v Miami in izkrcanje. Sledi dopoldanska vožnja do narodnega parka EVERGLADES, največje subtropske divjine v ZDA. Obisk močvirij in mokrišč, domovanj krokodilov, kač, želv in več kot 300 vrst ptic. Vrnitev skozi Key Largo v Miami oz. okolico. Večerja v restavraciji. Nočitev.


7. dan:
Po zajtrku sledi vožnja ob vzhodni obali Floride do vesoljskega izstrelišča CAPE CANAVERAL ob Atlantskem oceanu. Ogled Kennedyjevega vesoljskega centra z lansirnimi ploščadmi in razstavljenimi vesoljskimi plovili. Nadaljevanje v ORLANDO, svetovno središče zabaviščnih parkov, primerno tudi za družine z otroki. Nastanitev v hotelu in nočitev.


8. dan:
Zajtrk. Prost dan. Možnost obiska katerega izmed zabaviščnih parkov v mestu (Universal Studios, Disneyland, Sea World; doplačilo) ali zgolj čas za oglede mesta in nakupe. Nočitev v hotelu.


9. dan:
Zajtrk. Odhod proti zahodni obali skozi območje s prostranimi limonovimi nasadi WINTER HAVEN, v FORT MYERS, zimsko rezidenco Thomasa Edisona. Po želji obisk Edisonovega muzeja in botaničnega vrta. Nadaljevanje vožnje mimo mondenih letoviških naselij v obmorsko mestece NAPLES, ki je tudi znano letovišče. Večerja v restavraciji, nastanitev v hotelu in nočitev.


10. dan:
Po zajtrku vožnja do letališča Miami in kasnejši popoldanski let proti Evropi.


11. dan:
Predvidoma dopoldanski pristanek na enem izmed evropskih letališč in nadaljevalni polet proti enemu bližnjih letališč. Sledi še organiziran prevoz v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.


CENA: 2.390 EUR pri najmanj 10 potnikih

            2.490 EUR pri najmanj 7 potnikih


CENA VKLJUČUJE: polet iz enega bližnjih letališč v Miami in nazaj (lahko direkten polet ali z enim vmesnim prestopanjem), letališke pristojbine v višini cca. 395 EUR, transfer iz Slovenije do odhodnega letališča, vse prevoze po ZDA v najetih kombijih, 5 x nočitev v hotelih***, 5 x zajtrk in 2 x večerja na celini, križarjenje po programu (4 x nočitev v notranji kabini 1/2, pristaniške takse, razširjeni polni penzion na križarjenju, kapitanovo večerjo, predstave in animacijo, športne aktivnosti, uporabo bazenov in fitnesa), vse oglede po programu, stroške avtorizacije za vstop v ZDA (ESTA), slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: NP Everglades, Kennedyjev center.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 v hotelih in kabino na ladji = 550 EUR, za vstopnine v različne zabaviščne parke v Orlandu po želji (od 60 USD naprej), za muzeje, ki niso vključeni po programu, za napitnine in izlete na križarjenju,

OPOMBE: V času objave programa še niso bili potrjeni vsi poleti, zato je možna sprememba odhodnega letališča ter zamik potovanja za dan ali dva, zaradi česar je možna prerazporeditev ogledov. Vsebina potovanja se ne bo spremenila. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista.

Glede na razpoložljivost kabin na ladjah, se lahko najprej izvede tudi krožni potovalni del in nato odide na križarjenje. Ladja Mariner of the Seas predvidoma ne stoji na Key West. V tem primeru se Key West obišče s kopenske strani. Za križarjenje veljajo posebni splošni pogoji!

POPUST: 3. ali 4. oseba v isti sobi v hotelih: otroci do 12. leta 100 EUR/osebo, odrasli 50 EUR/osebo. Sobe v hotelih v ZDA imajo dve veliki zakonski postelji, zato je nastanitev za tri ali štiri osebe primerna za družine ali za dva para, ki se med sabo poznata. Dodatnih postelj v sobah ni. Večje kabine na ladji mora ladjar potrditi.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.

V primeru poleta iz Ljubljane, Zagreba, Trsta ali Gradca, transfer do letališča ni vključen v ceni (doplačilo po želji v tem primeru = 30 EUR za povratni transfer).