Dodatna ponudba!
KUBA
KUBA. Ogled HAVANE, trg sv. Frančiška Asiškega, Plaza de la Catedral in Muzej ruma, soseski Centro in Vedado, predsedniška palača, mestni park, Capitolia Nacional, bulvar Malecon, Trg Revolucije, Park Johna Lennona, četrt Miramar.
Cena z DDV:
2.155,00 €
NARODNI PARK BRIONI in ROVINJ
NARODNI PARK BRIONI in ROVINJ. Ogled narodnega parka BRIONI z vlakcem: občudovanje številnih rastlin in živali in postanek pri arheoloških izkopaninah
Cena od:
62,00 €
FESTIVAL ČOKOLADE V RADOVLJICI
Enodnevni izlet na FESTIVAL ČOKOLADE V RADOVLJICI
Cena od:
21,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ
Švica Ženevsko jezero z vodometom
Ženeva je sejemsko mesto in sedež mednarodnih organizacij

DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ

5-dnevno potovanje: DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
599,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ


ODHOD: 27. april 2018


1. dan:
Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane in Postojne proti Fernetičem. Prestop v Italijo in vožnja na relaciji Verona–Milano–dolina Aoste. Vožnja po slikoviti gorski cesti in prestop v Švico preko prelaza St. Bernard. Panoramska vožnja ob ŽENEVSKEM JEZERU in krajši ogled ŽENEVE. Prihod v Francijo in nastanitev v hotelu v Maconu ali okolici. Nočitev.


2. dan:
Zajtrk. Sledi vožnja preko osrednje Francije proti severozahodu na relaciji Paray le Monial–Moulins–Bourges. Popoldanski prihod na območje DOLINE LOARE, ki se ponaša s številnimi gradovi in prostranimi vinogradi. Obisk zanimivega gradu CHENONCEAUX, kjer je nekdaj bivala ljubica francoskega kralja. Prihod v mesto TOURS, kjer je živel sv. Martin, krajša panorama ter nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.


3. dan:
Po zajtrku celodnevni izlet po dolini gradov. Najprej do gradu AMBOISE, ki je nastal na vzpetini nad Loaro in kjer je pokopan Leonardo Da Vinci. Ogled soban. Panoramska vožnja po znameniti dolini mimo več gradov in vasi. Opoldanski postanek v mestu BLOIS, kjer je imela svoje oporišče Ivana Orleanska. Popoldan vožnja do gradu CHAMBORD, ki velja za največjega na področju Loare. Ogled soban in zanimivih stopnišč. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.


4. dan:
Zajtrk in vožnja v mesto CHARTRES za ogled znamenite katedrale. Zgodnji popoldanski prihod v francosko prestolnico PARIZ. Krožna panoramska vožnja in zunanji ogled glavnih znamenitosti (notranji ogledi po želji, če bo možno): trg Bastille, cerkve Notre Dame, ulica Rivoli, muzej Louvre, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage, Eifflov stolp, opera ... Postanek na Montmartru za ogled bazilike Sacre Coeur in trga slikarjev. Nočitev v hotelu v mestu ali okolici.


5. dan:
Zgoden zajtrk in transfer na letališče v Parizu. Polet letala Adria Airways ob 9.45 in pristanek v Ljubljani ob 11.25. Zaključek potovanja (po želji še transfer nazaj proti Mariboru).


CENA: 599 EUR pri najmanj 40 potnikih

655 EUR pri najmanj 30 potnikih

- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.

 


CENA VKLJUČUJE: enosmerni letalski polet z Adrio Airways iz Pariza v Ljubljano, letališko takso, 1 kos velike prtljage, 4 x prenočišče z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, 2 večerji, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.
Vključene vstopnine: za dvorce Chenonceaux, Amboise in Chambord v dolini Loare.


MOŽNI DOPLAČILI: za sobo 1/1 = 120 EUR, za prevoz iz letališča Ljubljana do Maribora = 15 EUR/osebo.
Vrstni red ogledov se lahko še spremeni.