Dodatna ponudba!
FIRENCE IN MONTECATINI
FIRENCE IN MONTECATINI. Mesto, kjer je doma renesansa in ena od svetovnih prestolnic kulture: Cerkev oznanjenja, katedrala, krstilnica, Dantejeva hiša, trg Vecchio, pokriti most Vecchio, palača Pitti. Montecantini Alto.
Cena od:
128,00 €
MAROKO
MAROKO
Cena od:
860,00 €
ISLANDIJA
5-dnevno potovanje: ISLANDIJA
Cena od:
1.095,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

AMSTERDAM IN OKOLICA
Amsterdam muzeji
Polja tulipanov in mlin na veter
Keukenhof in tulipani
Scheveningen pri Haagu
Zaanse Schaans mlini na veter
Plaža v Scheveningnu

AMSTERDAM IN OKOLICA

3-dnevno potovanje: AMSTERDAM IN OKOLICA
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
399,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

AMSTERDAM IN OKOLICA


ODHOD: 27. april 2018

 


1. dan:
Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj (z doplačilom možen organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja). Polet z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, pristanek ob 11.05. Vožnja v AMSTERDAM in ogledi v mestu: žel. postaja, Damrak, trg Dam, pivovarna Heineken, ogled brusilnice diamantov ... Popoldan nekaj prostega za samostojne oglede in možnost obiska katerega izmed muzejev (Rijskmuzej, Van Gogh muzej, hiša Ane Frank ...). Po želji vožnja z ladjico po kanalih. Večerni sprehod po znameniti »rdeči ulici«. Poznejša namestitev v hotelu v mestu ali okolici. Nočitev.


2. dan:
Zajtrk. Prost dan v Amsterdamu za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT, obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN. Vrnitev v hotel in nočitev (po želji tudi ponovna možnost večernega obiska Amsterdama).


3. dan:
Po zajtrku ogled muzejske vasice ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna). Transfer na letališče in ob 13.05 polet v Ljubljano, pristanek ob 14.50. Po želji organiziran transfer proti Mariboru.

 


CENA: 399 EUR pri najmanj 30 potnikih

435 EUR pri najmanj 20 potnikih


CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovno družbo Transavia na relaciji Ljubljana–Amsterdam–Ljubljana, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage do 10 kg, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede in prevoze po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 60 EUR, celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina za Keukenhof), min. 20 oseb = 65 EUR, povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja na letališče Jožeta Pučnika = 30 EUR, za kos prtljage za oddajo (po ceniku prevoznika),

Možna doplačila na licu mesta: večerje = cca. 25 EUR, vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15 EUR.

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

POMEMBNO: Če bo iz hotela možna povezava do centra Amsterdama z javnim prevozom, si pridržujemo pravico, da oglede prvega dne izvedemo (delno ali v celoti) s pomočjo javnega prevoza namesto z najetim avtobusom (vozovnice bodo vključene v ceno). Če bo hotel dlje iz mesta, bo organiziran avtobusni prevoz v skladu z navedbami v programu.