Dodatna ponudba!
Volkswagen Slovaška
( DATUM PO DOGOVORU ) program je izvedljiv od konca marca do konca oktobra
Cena od:
189,00 €
Strokovni sejem v Frankfurtu
GREMO NA STROKOVNI SEJEM AVTOMECHANIKA V FRANKFURT! Automechanika Frankfurt je vodilno srečanje strokovnjakov in ključnih igralcev iz avtomobilske industrije z vsega sveta. Sejem je leta 2016 videlo 133.000 strokovnih obiskovalcev iz 170 držav
Cena od:
194,00 €
Strokovni sejem gospodarskih vozi IAA v Hannovru
GREMO NA STROKOVNI SEJEM GOSPODARSKIH VOZIL IAA V HANNOVER! Najavljajo: 2,060 razstavljavcev 265.000 m2 razstavnih površin 85 % obiskovalcev je strokovne publike 1.900 novinarjev iz 58 držav ...
Cena od:
99,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

Hyundai Češka

Hyundai Češka

( DATUM PO DOGOVORU ) program je izvedljiv od konca marca do konca oktobra
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
249,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

Datum odhoda: po dogovoru (za zaključene skupine)*
Trajanje potovanja: 3 dni
Čas za prijavo: do 30 dni pred odhodom
Minimalno število potnikov: 25 ali 35

 

* program je izvedljiv od konca marca do konca oktobra

 

 

PROGRAM POTOVANJA:

 

1. DAN (četrtek)

Ob 12h se zberemo na dogovorjenem mestu. Možnost vstopa še v Celju (počivališče Lopata) in v Mariboru (glavna avtobusna postaja). Nato nadaljevanje vožnje mimo Gradca in Dunaja, Brna do Ostrave. Sledi namestitev v hotelu  4*, večerja v hotelu in nočitev.

 

2. DAN (petek)

Po zajtrku se odpeljemo proti Nošovicam, ki ležijo v bližini češko – poljske meje. Tam si pogledamo tovarno Hyundai (HMMC). Skoraj popolnoma avtomatizirana tovarna korejske multinacionalke ne bo nikogar pustila ravnodušnega. Tovarna je tako velika, da si jo bomo ogledali iz zato posebno prirejenega vozila.  Po ogledu tovarne se odpravimo proti Brnu. Na poti se ustavimo še v Olomucu. Pogledamo si staro mestno jedro, ki je pod zaščito UNESCO.  Kratek sprehod od spodnjega do gornjega trga (Arionov vodnjak, kužno znamenje, mestno hišo z uro, cerkev sv. Mavricija…) seveda bo čas še za kakšno pivo. Nato se vrnemo nazaj v Brno, najprej v hotel, nato pa se peš odpravimo na večerjo v bližnjo pivnico – Stopkova Plzeňská Pivnica (http://www.kolkovna.cz/en/), ki je ena izmed najboljših pivnic v Brnu. Nočitev.

 

3. DAN (sobota)

Po zajtrku se odpravimo na peš ogled centra Brna. Najprej si bomo ogledali staro mestno jedro, kjer bomo videli ukrivljeno pročelje stare mestne hiše, nato se bomo sprehodili se bomo po Zeljnem trgu, se povzpeli do mogočne katedrale Sv. Petra in Pavla. Čas za kosilo, nato pa se odpravimo malce ven iz mesta, kjer si pogledamo še Masarykovo stezo, kjer se vsako leto odvija dirka MotoGP za veliko nagrado Češke. Po ogledu naredimo še interno tekmovanje v kartingu, ki se odvija na posebni karting stezi v kompleksu dirkališča. Po vodenem ogledu steze se odpravimo proti domu, kamor se vrnemo pozno zvečer (okoli 22.00).

 

 

CENA:

299 EUR Pri najmanj 25 potnikih 

249 EUR Pri najmanj 35 potnikih