Dodatna ponudba!
Amsterdam, tulipani in vrhunsko križarjenje
5 dnevno križarjenje. All inclusive + letalo + prevozi + pijača. Odhod aprila 2018.
Cena od:
800,00 €
FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH
FLORIDA in križarjenje po BAHAMIH. Na območju BAHAMOV, ki je bil v zgodovini dolgo center karibskih piratov, od leta 1740 pa je priljubljena turistična destinacija. Vrnitev na Florido in ogled Cape Carnaveral, Orlanda,Universal Studios, Disneyland....
Cena z DDV:
od 2.390,00 €
Reka Ljubezni 5* (Pomlad)
10. - 13.3.2018 REKA LJUBEZNI - pomladni pobeg v Pariz! Zagotovljen odhod s slovenskim vodnikom! Premium ladja Seine Princess 5*
Cena od:
499,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

Po lepi modri Donavi

Po lepi modri Donavi

Po lepi modri Donavi - skupinski odhod - MS VIVALDI 5* - all inclusive + prevoz. Dunaj, Budimpešta, Bratislava, Ljubljana, Ljubljana. Odhod aprila 2018.
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
570,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

1.    Ljubljana - Dan: Dunaj (Avstrija)
Odhod iz Ljubljane v jutranjih urah teh prevoz do Dunaja. Sledi panoramski ogled mesta in vkrcanje na ladjo ob 18:00 na Dunaju. Nastanitev v kabini ter kratka predstavitev posadke s koktejlom dobrodošlice v 'lounge' baru. Zvečer večerja v tipičnem avstrijskem stilu in ambientu. Prenočevanje na Dunaju.


2.    Dan: Dunaj - Budimpešta (Madžarska)
Dobro jutro v habsburški prestolnici. Samopostrežni zajtrk na ladji in po želji ogled mesta z vodnikom. Dunaj je bil več kot šest stoletij cesarska prestolnica. Najbolj prepoznavna rodbina Habsburžanov je na Dunaju in vsej Evropi pustila izjemno zapuščino. Dunaj danes »vidimo« v ritmu valčka, vtisne se nam v spomin kot mesto s številnimi pompoznimi in elegantnimi zgradbami, ki so jih rodovom zapustili Habsburgi, številni muzeji, glasbena tradicija mesta s slavno Opero na čelu ter številnimi glasbenimi zasedbami, nenazadnje pa je tudi dom velikega kolesa (Riesenrad) v zabaviščnem parku Prater. Povratek na ladjo in kosilo. Odhod proti Budimpešti. Popoldan bomo preživeli v ležernem potovanju po Donavi, ki ima skorajda kot Dunaj sam, zelo bogato zgodovino. Večerja na ladji in večerni ples. V prestolnico Madžarske bomo prispeli ponoči, se tamkaj zasidrali in jo uzrli v jutranji zarji naslednji dan.


3.    Dan: Budimpešta - Budimpešta (Madžarska)
Po zajtrku bomo nekaj uric namenili ogledu Budimpešte. Po želji se lahko podate na voden ogled mesta, ki ga Donava deli na pol: na Budo, ki jo zaznamujejo hribčki in dolinice ter Pešto, ki jo odlikuje fascinantna ravnina, ki ponuja fantastičen razgled na reko in ki je hkrati tudi del svetovne kulturne dediščine pod okriljem UNESCA. Vrnitev na ladjo in kosilo. Popoldan si bomo vzeli prosto za samostojno raziskovanje tega čudovitega mesta. Zvečer bomo imeli večerjo v madžarskem stilu, sledil pa bo zabavni večer. Ob polnoči bomo krenili z ladjo proti Slovaški, do še enega simpatičnega mesteca, Bratislave.


4.    Dan: Bratislava (Slovaška)
Umirjena vožnja po Donavi in zajtrk na ladji. Če boste v tem času že potrebovali nekoliko aktivnejši športni oddih, se lahko udeležite ure aerobike ali pa uživate na ladji. Kosilo in prihod v Bratislavo ob 16.00 uri. Po želji se lahko podate na voden ogled mesta. Navdušeni boste nad geografsko lego Bratislave, saj jo na severu obkroža hribovje južnega dela Malih Karpatov, v katere se je tako slikovito pritihotapila Donava. Bratislava ima nek poseben šarm. Ima slikovito staro mesto, čudovite baročne palače, cerkve in prijetne trge. Povratek na ladjo in gala večerja. Po večerji bomo pomahali v slovo Bratislavi in se obrnili nazaj proti Dunaju.


5.    Dan: Dunaj - Ljubljana
Na Dunaj bomo prišli v zgodnjih jutranjih urah. Samopostrežni zajtrk bo zadnja etapa našega čudovite popotovanja po lepi »modri« Donavi. Izkrcanje ter še nekaj prostega časa v centru mesta in prevoz nazaj do Ljubljane.

Opomba: Ladjar in kapitan ladje si pridržujeta pravico do zamenjave itinerarja med križarjenjem, v kolikor smatrata, da je s tem zagotovljena večja varnost potnikov.

 

 

  • Neomejena pijača (all inclusive, ki vključuje pivo, vino, žgane pijače, ustekleničena mineralna voda, brezalkoholne pijače, kavo in čaj).
  • Koktejl dobrodošlice ob prihodu na ladjo
  • Obroki najvišje kakovosti, ki ustrezajo standardom vrhunske francoske kulinarike
  • Gala večerja zadnji dan
  • Brezplačen WiFi
  • Samsung Galaxy tablica v času križarjenja
  • Predstavitev pristanišča
  • Zabava: profesionalna zabava ladijskega osebja & show
  • Asistence ladijskega prestavnika za goste, ki govori več jezikov

 

Kabina z oknom na MAIN palubi: 570 € na osebo
Kabina z oknom na MIDDLE palubi: 640 € na osebo 
Kabina z oknom na UPPER palubi: 660 € na osebo

 

 

Cena vključuje:

Povratni prevoz do Dunaja, križarjenje v izbrani in klimatizirani kabini, polni penzion (začne se z večerjo prvi dan in zaključi z zajtrkom zadnji dan), all inclusive paket pijač (voda, vino, pivo, sadni sokovi, kava), ki se streže ob obrokih na ladji ter pijača, ki se streže na ladijskem baru (v ceni ni vključen šampanjec ter vina iz vinske karte a-la-carte), vso zabavo na ladji, hosteso na krovu, koktejl dobrodošlice, pristaniške in ladijske pristojbine, organizacijo ter slovenskega predstavika.

* Slovenski predstavnik bo prisoten ob prijavi vsaj 20 potnikov. V nasprotnem primeru je križarjenje lahko individualno.

 

Popusti:
Otrok od 2-9 let: -20% na osnovno ceno križarjenja
3. oseba v kabini za tri osebe: -30% na osnovno ceno križarjenja

 

Cena ne vključuje:

Pijače na vinski karti (a-la-carte), šampanjca, pijače v času izletov po mestih ali transferjev, kosila prvi in zadnji dan, osebne porabe.

Fakultativnih izletov v Bratislavi in v Budimpešti.
 

Pomembno:
Za vkrcanje je potreben veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list).

 

Dunaj: Dvorec Schönbrunn je bil že od srednjega veka poletna rezidenca najmočnejše plemiške družine v Evropi, Habsburžanov. V veliki meri pa mu je sedanji sijaj dala doba razsvetljenstva in znamenita cesarica Marija Terazija, v času katere so dvorec razširili, mu dodali prekrasne parke in tudi prvi živalski vrt. Ni nenavadno, da je cesarska družina vse od tedaj raje živela v Schönbrunnu, kot pa v središču mesta.Skoraj dve uri dolg sprehod po 40 prekrasnih sobanah nas bo popeljal v razkošno življenje 18. stoletja in časa Marije Terezije in njenih številnih otrok, pa tudi v razburljivo 19. stoletje, v čas Franca Jožefa. Muzej v Schönbrunnu je zagotovo nekaj, kar ne pusti ravnodušnega nikogar.
Cena izleta: 30 €. Vključuje prevoz, vodenje in vstopnino.
Budimpešta: ogled glavnih znamenitosti mesta: 30 €
Bratislava: ogled glavnih znamenitosti mesta: 30 €