Dodatna ponudba!
Potovanje Kitajska
Kitajska (25.4.2018 - 6.5.2018). Lepote vzhodne Kitajske, Peking, Šanghaj, Xian, srečevanje z domačini, kulturo, kulinariko in zgodovino.
Cena od:
1.490,00 €
BRAZILIJA
BRAZILIJA, pod zaščito Unesca sta tudi Belo Horizonte in Ouro Preto. Rio de Janeiro upravičeno velja za eno najlepših mest, poseben čar mu dajejo dolge peščene plaže in slikoviti razgledni vrhovi.
Cena z DDV:
2.790,00 €
POTOVANJE JAPONSKA
POTOVANJE JAPONSKA – v času cvetenja češenj. Ogled templja Todaiji z enim največjih bronastih kipov bude na svetu ter svetišča Kasuga.
Cena od:
3.490,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

KITAJSKA
Kitajska Xian glinena vojska
Daljave kitajskega zidu
Kitajska Panorama Šanghaja
Moderno velemesto Šanghaj

KITAJSKA

Potovanje Kitajska, Šanghaj, ogled templja Žadastega Bude, Xian, GLINENE ARMADE, fascinantnega odkritja, grobnice kitajskega cesarja. Tian Anmen, Trg nebeškega miru, Peking....
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
1.550,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

POTOVANJE KITAJSKA


1. dan:
Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu (možnost organiziranega transferja iz Maribora). Polet letala družbe Turkish Airlines ob 20:10 proti Istanbulu. Sledi nadaljevalni polet proti Šanghaju. Obroki na letalu, nočni polet.


2. dan:
Pristanek na letališču v ŠANGHAJU ob 16.30 po lokalnem času. Po ureditvi carinskih formalnosti ogled mesta v turističnem predelu Bund. Večerja. Možnost ogleda predstave kitajskega akrobatskega cirkusa. Nočitev v hotelu.


3. dan:
Zajtrk. Nadaljevanje ogledov: vrtovi Yu, stari del mesta, ogled templja Žadastega Bude in nato še manufakture svile. Zvečer večerja v lokalni restavraciji, nato transfer na železniško postajo in vkrcanje na vlak. Nastanitev v kupejih 1. razreda in nočna vožnja proti Xianu.


4. dan:
Jutranji prihod v XIAN. Najprej transfer v hotel za zgodnejše kosilo in krajšo osvežitev, nato pa v mestu ogled Pagode divje gosi ter velikega obzidja. Obisk muzeja province in velike mošeje. Popoldan še sprehod po tržnici in nekaj prostega časa. Večerja v restavraciji. Večerna možnost ogleda predstave s plesi dinastije Tang. Nočitev v hotelu.


5. dan:
Zajtrk. Vožnja v okolico in ogled znamenite GLINENE ARMADE, fascinantnega odkritja, grobnice kitajskega cesarja. Popoldne še nekaj časa v mestnem jedru. Večerja v restavraciji in nato transfer do železniške postaje in vkrcanje na vlak. Nastanitev v kupejih 1. razreda in nočna vožnja proti Pekingu.


6. dan:
Transfer do hotela, kjer bomo imeli zajtrk. Sledi ogled največjega trga na svetu, Tian Anmen, Trg nebeškega miru, kjer so se odvijala pomembna poglavja modernejše kitajske zgodovine. Sledi ogled Prepovedanega mesta – cesarske palače dinastij Ming in Qing, ki predstavlja ogromen kompleks več zgradb s preko 9000 sobanami. Za konec še ogled mestnega simbola – Nebeškega templja, ki so ga zgradili v času dinastije Ming in ga odlikuje prekrasna arhitektura. Sledi večerja v nacionalni restavraciji.


7. dan:
Zajtrk. Celodnevni izlet do VELIKEGA KITAJSKEGA ZIDU, ki so ga začeli graditi že v 3. stoletju pr. n. š., in je predstavljal preko 5000 km dolg utrjen obrambni sistem. Po vzponu na zid in ogledu se bomo zapeljali do Svete ceste. Povratek v Peking, postanek v Olimpijski vasi (stadion Ptičje gnezdo). Večerja v restavraciji in nato transfer na letališče.


8. dan:
ob 00.10 polet proti Evropi. Pristanek v Istanbulu ob 05.25. Ob 06.55 še nadaljevalni polet proti Ljubljani, s pristankom ob 08.15. Zaključek potovanja in še možnost organiziranega transferja v Slovenijo.CENA: 1.550 EUR pri najmanj 20 potnikih

1.650 EUR pri najmanj 15 potnikih


CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz na relaciji Zagreb - Istanbul - Šanghaj ter Peking – Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 3x nočitev z zajtrkom v hotelih****, 2x nočitev na vlaku - spalniku v 1. razredu (4 osebe v kupeju), vse ostale obroke kot navedeno v programu, vse avtobusne prevoze na Kitajskem po programu, stroške urejanja kitajskega vizuma v višini 75 EUR, vse oglede, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovenskega vodnika ves čas potovanja in organizacijo.
Vključene vse vstopnine po programu.


MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 (3 nočitve v hotelih) = 120 EUR, za bivanje v kupeju 1/3 na dveh vlakih = 110 EUR/osebo, za kupe 1/2 na dveh vlakih (Shanghai-Xian in Xian-Peking) = 170 EUR/osebo, za pričakovane napitnine = 55 EUR, za večerno predstavo plesov dinastije Tang ali za akrobatsko predstavo = cca. 30 EUR, za povratni transfer iz Maribora, Celja do letališča = 30 EUR.

OPOMBI:
-vsak potnik mora ob prijavi oddati kopijo potnega lista. Potni list mora biti veljaven še najmanj 6 mesecev od dneva odhoda. 3 tedne pred odhodom je potrebno oddati potni list ter sliko za dokumente za ureditev vize,

- v času objave programa vsi letalski poleti še niso bili potrjeni, zato je možna sprememba odhodnega letališča.