Dodatna ponudba!
ŠTIRI EVROPSKE PRESTOLNICE: Dunaj, Praga, Bratislava, Budimpešta
4-dnevno potovanje: ŠTIRI EVROPSKE PRESTOLNICE: Dunaj, Praga, Bratislava, Budimpešta
Cena od:
235,00 €
Planica 2018 - odrasli
22., 23. in 24. marec 2018. Planica 2018 - FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih.
Cena od:
od 10,00 €
BRAZILIJA
BRAZILIJA, pod zaščito Unesca sta tudi Belo Horizonte in Ouro Preto. Rio de Janeiro upravičeno velja za eno najlepših mest, poseben čar mu dajejo dolge peščene plaže in slikoviti razgledni vrhovi.
Cena z DDV:
2.790,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

IZRAEL
Izrael Haifa
Izrael Jeruzalem Zid objokovanja

IZRAEL

IZRAEL, odhod 27. aprila 2018
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
1.260,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

IZRAEL1. dan:
Avtobusni prevoz potnikov iz Ljubljane, Celja, Slovenske Bistrice in Maribora do letališča na Dunaju. Direkten polet proti Izraelu ob 10.15 in pristanek v TEL AVIVU ob 14.45. Krajši panoramski ogled glavnega mesta ter nato vožnja ob obali do Netanye. Namestitev, večerja in nočitev.

2. dan:
Po zajtrku vožnja do CEZAREJE, mesta, ki je cvetelo v antiki in v obdobju križarjev. Ogled ostankov rimskega gledališča in akvedukt. Vožnja do pristaniškega mesta HAIFA in sprehod skozi čudovite Bahajske vrtove. Popoldne prihod v ACRO, pomembno mesto križarjev, obisk starega dela mesta in pristanišča. Prihod v NAZARET, mesto, v katerem je svoje otroštvo preživel Jezus. Nastanitev v hotelu v okolici Galilejskega jezera, večerja in nočitev.
3. dan: Zajtrk. Plovba s čolni po Galilejskem jezeru do HAFERNAUMA, t.i. Jezusovega mesta, in ogled ostankov bogate preteklosti. Postanek v TABGHI, znani po Kristusovem čudežu pomnožitve kruha in rib. Kosilo in nadaljevanje ogledov na gori Blagorov, kjer stoji zanimiva cerkev iz 20. st. Popoldan še vožnja do Golanske planote z zanimivo pokrajino in nato vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

4. dan:
Po zajtrku vožnja v BET SHEAN, ki velja za eno najbolje ohranjenih arheoloških mest v Izraelu. Ogled odlično ohranjenega rimskega gledališča. Nadaljevanje poti ob reki Jordan mimo JERICHA, enega najstarejših mest na svetu, do BETLEHEMA in obisk cerkve Kristusovega rojstva z votlino. Večerja in nočitev.

5. dan:
Zajtrk. Vožnja v JERUZALEM in celodnevni ogled mesta. Najprej vzpon na OLJSKO GORO z lepim razgledom na mesto, vrt Getsemani, cerkev Sv. Ane, Via Dolorosa – mimo 14 postaj križevega pota do Cerkve Božjega groba (krščanski sveti kraj), postanek ob Zidu objokovanja (judovski sveti kraj) in pri Svetišču na skali (muslimanski sveti kraj). Sprehod po ulici Cardo – glavni ulici Jeruzalema izpred 2000 let. Večerja in nočitev v Jeruzalemu.

6. dan:
Zajtrk. Nadaljevanje ogledov v Jeruzalemu. Najprej spomenik Vad Yashem, posvečen 6 milijonom Judov, žrtvam holokavsta, nato na goro SION, prizorišče “zadnje večerje” in grob kralja Davida. Večerja in nočitev v Jeruzalemu.

7. dan:
Po zajtrku prost dan v Jeruzalemu ali proti doplačilu odhod na celodnevni izlet na MRTVO MORJE, katerega gladina leži več kot 400 m pod morsko gladino (obisk KUMRANA, kjer so v eni od votlin našli slavne 2000 let stare mrtvomorske zvitke. Vožnja ob obali Mrtvega morja in možnost kopanja v najbolj slanem morju na svetu. Po želji še vzpon z gondolo do MASADE za ogled arheološke utrdbe z ostanki palače kralja Herodota in namakalnega sistema). Vrnitev v hotel v Jeruzalem. Večerja in nočitev.

8. dan:
Zgodnji transfer na letališče Ben Gurion polet ob 06.15 proti Dunaju. Pristanek ob 9.00. Še transfer do Maribora, Celja in Ljubljane.CENA: 1.260 EUR pri najmanj 30 potnikih
1.350 EUR pri najmanj 25 potnikih
1.440 EUR pri najmanj 20 potnikih

- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.

CENA VKLJUČUJE:
 • 7 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC
 • vse avtobusne prevoze po programu s turističnim klimatiziranim avtobusom
 • vse vstopnine po programu
 • polet Dunaj–Tel Aviv–Dunaj
 • vse letališke takse
 • avtobusni transfer iz Slovenije do Dunaja in nazaj
 • slovensko vodenje in organizacijo
 • Vključene vse vstopnine po programu.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

 • za sobo 1/1 TWC = 340 EUR
 • za izlet na Mrtvo morje 7. dne = 80 EUR/osebo
 • za Masado (na licu mesta)= cca. 25 EUR/osebo
 • pričakovane napitnine = cca. 50 EUR/osebo.