Dodatna ponudba!
POTOVANJE IRSKA
POTOVANJE IRSKA. Avtobusna vožnja mimo mesta Athlone do kraja CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Nadaljevanje preko pokrajine Galway do zahodne obale in v mesto GALWAY.....
Cena od:
630,00 €
POTOVANJE ISLANDIJA
POTOVANJE ISLANDIJA. Avtobusna vožnja po polotoku Reykjanes do HAFNIRJA, manjše ribiške skupnosti, in do stika evrazijske in severnoameriške tektonske plošče.....
Cena od:
1.095,00 €
FIRENCE IN MONTECATINI
FIRENCE IN MONTECATINI. Mesto, kjer je doma renesansa in ena od svetovnih prestolnic kulture: Cerkev oznanjenja, katedrala, krstilnica, Dantejeva hiša, trg Vecchio, pokriti most Vecchio, palača Pitti. Montecantini Alto.
Cena od:
128,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

ZDA in TORONTO
ZDA načrt potovanja
ZDA Kip Svobode in New York
ZDA mavrica in Niagarski slapovi
Kanada Toronto
ZDA podeželje
ZDA taxiji v New Yorku

ZDA in TORONTO

ZDA in TORONTO, NIAGARSKI SLAPOVI, WASHINGTON, NEW YORK...
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
1.690,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

ZDA in TORONTO1. dan:
Organiziran nočni transfer na letališče Benetke in jutranji polet preko enega od evropskih letališč proti Kanadi. Pristanek v Torontu predvidoma ob 14.10. Po opravljenih carinskih formalnostih ogled TORONTA: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi razgled na mesto in jezero. Namestitev v hotelu in nočitev.


2. dan:
Po zajtrku vožnja ob Ontarijskem jezeru do znamenitih NIAGARSKIH SLAPOV. Ogled veličastnih slapov med jezeroma Erie in Ontario z kanadske in po prečkanju meje z ZDA še z ameriške strani. Popoldansko nadaljevanje vožnje v zvezno državo New York proti mestu Corning. Nastanitev v hotelu nekje na tem območju in nočitev.

3. dan:
Po zajtrku takojšen odhod v državo Pennsylvanio do LANCASTER COUNTY. Ta predel je znan kot dežela Amišev. Obisk tipične amiške hiše – farme. Nadaljevanje poti in večerni prihod v Washington D.C. Nastanitev v hotelu in nočitev.


4. dan:
Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti WASHINGTONA, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev v hotelu.

5. dan:
Po zajtrku odhod v državo Pennsylvanio. Prihod v PHILADELPHIO, prvo prestolnico Združenih držav Amerike. Ogled mesta: Park neodvisnosti (zvon svobode, dvorana neodvisnosti), Wallnut Street, mestna hiša. Nadaljevanje poti in večerni prihod v NEW YORK. Prvi panoramski krog skozi mesto, namestitev v hotelu in nočitev.


6. dan:
Celodnevni ogled (vožnja ta dan z javnim prevozom) znamenitosti v središču New Yorka z našim vodnikom: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode ... Obisk nebotičnika Empire State Building. Nočitev v hotelu.

7. dan:
Prost dan za samostojno odkrivanje mesta, dodatne oglede, obisk muzejev, nakupe ... Večerni transfer na letališče in polet letala ob 21.55 proti Evropi.


8. dan:
Pristanek v Frankfurtu ob 11.30. Nadaljevalni polet ob 16.10, ter pristanek v Benetkah ob 17.25. Še organiziran transfer do Ljubljane, Celja in Maribora.


CENA: 1.690 EUR pri najmanj 35 potnikih
1.820 EUR pri najmanj 25 potnikih

- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.

CENA VKLJUČUJE:
 • 6 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC (4 zajtrki)
 • letalski prevoz z vmesnim prestopanjem na linijah Benetke-Toronto, ter nazaj New York –Benetke
 • vse letališke takse v višini cca. 415 EUR
 • napitnine za ameriškega šoferja
 • vse avtobusne prevoze in transferje v ZDA in Kanadi po programu
 • stroške avtorizacije za vstop v Kanado (ETA)
 • turistično pristojbino za vstop v ZDA
 • organiziran transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj
 • odlično slovensko vodenje, organizacijo

MOŽNA DOPLAČILA:
 • za vstopnine v razne muzeje in znamenitosti ter za enodnevni javni prevoz v New Yorku = predvidoma cca. 100 USD (vodniku na poti)
 • za sobo 1/1 = 350 EUR za 6 nočitev

OPOMBE: Zajtrki v ameriških hotelih niso nujno sestavni del ponudbe. Zajtrka ne obljubljamo v New Yorku, v ostalih mestih pa zajtrk gotovo bo (v hotelu oz. morda kdaj tudi v bližnji restavraciji).

Ob prijavi je treba obvezno oddati kopijo svojega potnega lista.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.