Dodatna ponudba!
IRAN
10-dnevno potovanje v IRAN
Cena od:
1.675,00 €
BISERI MORAVSKE
2-dnevni izlet: BISERI MORAVSKE
Cena od:
129,00 €
Volkswagen Slovaška
( DATUM PO DOGOVORU ) program je izvedljiv od konca marca do konca oktobra
Cena od:
189,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

KIJEV
Sv. Mihael Kijev

KIJEV

4-dnevno potovanje: KIJEV
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
490,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

KIJEV1. dan:
Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika ob 20.30 (za doplačilo organiziran transfer iz Maribora, Slovenske Bistrice in Celja). Direkten polet letala družbe Adria proti Ukrajini. Pristanek ob 01.40 v KIJEVU. Transfer do hotela. Nočitev.


2. dan:
Pozen zajtrk, nato celodnevni ogled mesta KIJEV: zlata vrata, ukrajinska narodna opera, parlament, rezidenca predsednika republike – palača Marijanski s parkom, Vladimirska katedrala in katedrala sv. Sofije, spomenik princesi Olgi, trg Neodvisnosti, samostan sv. Mihaela. Ogled znamenitega samostana in največjega ukrajinskega spomenika – Pečerske lavre iz 11. stoletja, ki je pod zaščito Unesca. Znotraj samostanskega kompleksa so številne cerkve, pod samostanom pa katakombe. Obisk »kijevskega Montmartra« na ulici Andriyivsky Descent, ki je ena najbolj znanih srednjeveških ulic in glavna turistična znamenitost mesta, z baročno cerkvijo sv. Andreja in hišo ruskega pisatelja Mihaila Bulgakova. Za konec še obisk četrti Podil, ki je najstarejša v mestu s številnimi galerijami in trgovinicami domače obrti. Vrnitev v hotel in nočitev.


3. dan:
Zajtrk. Prost dan v Kijevu za individualne oglede, obiske muzejev ali nakupe. Po želji in za doplačilo celodnevni izlet v ČERNOBIL, ki se je 32 let po katastrofalni nesreči spremenil v nekakšen tematski park. Ogled opuščenega mesta Pripjat, dom zloglasnega černobilskega jedrskega reaktorja številka štiri, s hotelom in ostalimi stavbami, ki so ostale nedotaknjene od takrat, ko so iz njih evakuirali ljudi. Vrnitev v Kijev in nočitev v hotelu.


4. dan:
Zgodnje vstajanje in transfer na letališče. Direkten polet ob 5.00 zjutraj v Ljubljano. Pristanek ob 6.10. Po želji organiziran transfer proti Mariboru.


CENA: 490 EUR pri najmanj 30 potnikih

530 EUR pri najmanj 20 potnikih
- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.

 


CENA VKLJUČUJE: letalski polet Ljubljana–Kijev–Ljubljana, vse letališke takse, 3 x nočitev v hotelu*** v sobi 1/2 TWC v centru mesta, 2 x zajtrk, prevoz z letališča do hotela in nazaj, vse oglede v Kijevu drugega dne, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za samostan Pečerska Lavra.


MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: za sobo 1/1 = 55 EUR, celodnevni izlet v Černobil = cca. 75 EUR, za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja na letališče Jožeta Pučnika = 30 EUR.