Dodatna ponudba!
LUGANO IN VERONA SVET MINIATUR IN ČOKOLADA
LUGANO IN VERONA SVET MINIATUR IN ČOKOLADA. Na več kot 14.000 kv. metrih so prkazane kopije številnih znamenitosti izdelanih v merilu 1:25.
Cena od:
159,00 €
Planica 2018 - otroci 7-14 let
22., 23. in 24. marec 2018. Planica 2018 - FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih.
Cena od:
3,00 €
POTOVANJE TAJSKA
POTOVANJE TAJSKA. Tajska plavajoča tržnica v DAMNERNSADUAKU. Bangkok in ogled Kraljeve palače z zlatimi pagodami in templji v različnih slogih.
Cena od:
1.790,00 €
PRIJAVA NA E-NOVICE
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Polja označena z zvezdico so obvezna.

 

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

MADRID, TOLEDO in ANDALUZIJA
Španija in Britanija Gibraltar
Španija Alhambra
Španija Andaluzija Ronda
Španija Toledo

MADRID, TOLEDO in ANDALUZIJA

MADRID, TOLEDO in ANDALUZIJA, odhod 27. aprila 2018
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
940,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

MADRID, TOLEDO in ANDALUZIJA1. dan:
Jutranji avtobusni transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča v Benetkah. Polet letala na relaciji Benetke–Madrid ob 15.25 in pristanek predvidoma ob 18.05 uri na letališču Barajas v Madridu. Sledi transfer v mesto in panoramski avtobusni ogled MADRIDA: arena za bikoborbe, stadion Santiago Bernabeu, avenija Castellana, trg Cibeles, Plaza Espana, Plaza de Oriente, ... Kasnejša nastanitev v hotelu in nočitev.


2. dan:
Zajtrk. Dopoldansko nadaljevanje ogledov v španski prestolnici (predvidoma ta dan z uporabo javnega prevoza). Sprehod skozi mestni park El Retiro, postanek pri kraljevski palači in pri operi, sprehod do trga Major in do središča mesta na Puerto del Sol ... Sledi prosto popoldne za obisk katerega izmed mestnih muzejev (npr. obisk znamenitega muzeja Prado za ogled mojstrovin španskih slikarjev: El Greco, Velazquez, Goya ...) oz. po želji in proti doplačilu organiziran avtobusni izlet v Dolino padlih ali v El Escorial za ogled grobnice španskih kraljev. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.


3. dan:
Po zajtrku vožnja do TOLEDA, enega najlepših in najbolj opevanih starih španskih kraljevskih mest: ogled cerkve S. Tome z znamenito sliko slikarja El Greca, obisk katedrale ... Sledi odhod proti jugu. Vožnja preko slikovite pokrajine Castilla-La Mancha, ki jo je v svojih delih opisoval pisatelj Cervantes. Potovanje v ANDALUZIJO in popoldanski prihod CORDOBO, kjer sledi ogled slovite mošeje Mesquite. Po ogledu nastanitev v okolici. Večerja in nočitev.


4. dan:
Zajtrk. Vožnja v SEVILLO, prestolnico Andaluzije in ogled najpomembnejših znamenitosti: španski trg, univerza, Torre del Oro, Plaza de Toros. Nato obisk katedrale La Giralda ... Popoldan prosto za sprehod po četrti Santa Cruz in po želji obisk palače Alcazar. Nočitev v hotelu. Možnost obiska predstave flamenca.


5. dan:
Zajtrk. Vožnja do obmorskega mesta CADIZ, ki velja za najstarejše na Iberskem polotoku. Krajši postanek. Potovanje nadaljujemo po skrajnem južnem delu Andaluzije do GIBRALTARJA. Postanek v tej britanski koloniji za ogled mesta (možnost vzpona z gondolo ali kombiji na »skalo«). Nastanitev v bližini, večerja in nočitev.


6. dan:
Po zajtrku vožnja ob obali Costa del Sol ter nato v notranjost do mesta RONDA, ki velja za eno najbolj avtentičnih in zato tudi najlepših z zanimivo lego visoko na robovih kanjona reke Guadalevin. Sprehod skozi staro jedro, preko tipičnega mostu do arene za bikoborbe, ki sodi med najstarejše v Španiji (notranji ogled po želji, če bo možno). Nadaljevanje poti mimo Antequerre v GRANADO, nekdaj zadnjo arabsko trdnjavo na evropskih tleh. Popoldanski prihod in ogled slovite palače Alhambra, mojstrovine mavrske umetnosti. Sledi nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.


7. dan:
Zajtrk. Dopoldanski avtobusni transfer do letališča v Malagi. Polet ob 13.45 na relaciji Malaga–Madrid–Benetke. Po pristanku v Benetkah okoli 18.05 sledi še avtobusni transfer proti Sloveniji, kamor bo prihod v poznih večernih urah.


CENA: 940 EUR pri najmanj 40 potnikih
995 EUR pri najmanj 30 potnikih

- 7% POPUST ZA HITRE PRIJAVE IN GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.01.2018.


CENA VKLJUČUJE:
 • 6 x nočitev z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC
 • 4 večerje po programu
 • letalski prevoz na relaciji Benetke–Madrid in Malaga–Madrid–Benetke, letališke takse
 • avtobusni transfer iz Maribora do Benetk in nazaj
 • avtobusni prevoz v Španiji na celotni navedeni trasi s turističnim avtobusom
 • vse cestnine in parkirnine
 • slovensko vodenje in organizacijo
Vključene vstopnine:
 • Cerkev S. Tome in katedrala v Toledu
 • Mesquita v Cordobi
 • Katedrala v Sevilli
 • Alhambra v Granadi (vseh vstopnin skupaj cca. 60 EUR)

MOŽNA DOPLAČILA:
 • za sobo 1/1 = 150 EUR
 • za izlet v Dolino padlih oz. El Escorial iz Madrida
 • za predstavo flamenca in dodatne muzeje po želji in dogovoru
Ogledi se lahko izvedejo tudi v drugačnem zaporedju.